Gamzeli2206 Kızlar 9,5 aylığız anne sütü almıyor mama veriyordum ama artık tadını beğenmiyor normal süt vermek istiyorum içim devam sütü kullanan var mı o nasıl acaba
Mom0870 Gamzeli2206 inek sütü verme ama formül sütler olabilir keçi sütlü bi marka vardı sanırım onu deneyebilirsin. İnek sütünün hazmı zor diyorlar .
Mehmetaslan Gamzeli2206 irmik pişirsen kaşık maması gibi versen ya da illaki biberon alışkanlığı varsa su ile sıvı bi Muhallebi yapsanız. İnek sütünden emin olamadım. Gaz sorunu kabızlık veya alerjik reaksiyon gösterebilir mi diye. Keçi sütü öneriliyor ama deneyin bi isterseniz
gizemuzumcoskun Gamzeli2206 9.5 aylık bebeğin büyümeye ihtiyacı var devam sütünü değiştirin yada uykuda vermeyi deneyin inek sütü keçi sütü ağır gelir ve kansızlık yapar benim oğlumda uyanıkken asla içmiyor uykusunda veriyorum sizde öyle yapabilirsiniz büyüsün yavrucuklar 🥰
Gamzeli2206 Sum87 denedim ama belki sizde bilirsiniz mamaların içinde boş bi koku var o kokuyu ayırt edebilir heralde hiç birini içmiyor
Gamzeli2206 Mom0870 hmm evet golden goat diyorsunuz onu da bi deneyeyim varsa teşekkürler siz ne zaman başlamayı düşünüyorsunuzda inek sütüne
Mom0870 Gamzeli2206 benim bebeğim daha küçük teyzesi 4 aylık 😍 ama yeğenime doktoru 2 yaşından önce başlamayın dedi şuan 18 aylık hiç vermedik. Keçi sütü içiyor ☺️ Keçi sütüyle yoğurt yiyor.
nicu Mom0870 kaç aylıkken başladı acaba keçi sütü içmeye? 8 ay 17 günlük oğlum bende emmemesinden muzdaribim keçi yoğurdu veriyorum zaten ek gıdaya geçtiğinden beri ama sütünü ne zaman versem bilemedim
nicu Gamzeli2206 aa öylemi ama inek sütüde yapıyo hem mama hem anne sütü hem keçi sütü içse olmazmı ki acaba
Mom0870 Gamzeli2206 ablam çok araştırıyor ayarlıyordur dozunu kan yapıcı şeyler de veriyor incirdir kuru üzümdür keçi boynuzu özü felan. Ek gıda işi zor galiba. Biz 2 ay sonra başlayacağız öğreneceğim çok şey var ☺️
zisanc Böyle bir post bende açmıştım ama mama reddi yok yaşından sonra verebilir miyim diye..Kimse önermedi 2 yaşından önce ve kimisi sütü biraz sulandırıp veriyor ama tepkilerden ötürü bende vermeyi düşünmüyorum
Gamzeli2206 zisanc şimdi ben şey düşünüyorum burda bi arkadaş keçi sütlü mama ver dedi ama muhtemelen onuda içmeyecek çünki mamanın kokusunu ayırt ettiği için içmiyor heralde birde benim bebeğim anne sütünüde tam olarak almadı ne yalan söyleyim büsküviyi bugünden itibaren organik içim süt ile ıslıyorum kemik olsun diye keçi sütü ve yoğurdu düzenli verildiğinde kansızlık yapıyormuş
Gamzeli2206 Mom0870 baya yaa yemeğe alıştırsan mamayı terk ediyo mamaya alıştırsan yemeği terk ediyor tuhaf :)
Gamzeli2206 Mom0870 maşallah küçükten alıştıracaksın zaten bende brokoli kereviz enginar bunları sürekli veriyorum genelde sevilmeyen yararlı sebzeler 😃
Gamzeli2206 zisanc tabi veriyorum kahvaltı çorba falan da veriyorum ama süt tarzı şeylerde alması lazım
Gamzeli2206 Mehmetaslan evet irmik vs veriyorum ama süt te alması lazım formül süt almıyor kemikleri güçsüz kalıcak süt içmezse