Gizgiiiz Fatosaras21 soğuk kompleks yap canım eklemlerine fitilin varsa 4 saat sonra şurup yerine fitil ver daha etkili geçmiş olsun
Thesra Fatosaras21 Ilık suyla eklem yerlerine bezle kompres şeklinde uygulayın soğuğa yakın olsun su yalnız geçmiş olsun ateş düşürücü etkisini gösterir yine
Fatosaras21 Gizgiiiz fitil buldım şans eseri koudım şimdi kafam giitti sürekli bilym bunlarıda sinirden unutym ne zmn düşer fitilel acaba ibu baby kulalndm
Gizgiiiz Fatosaras21 1 ay önce bebeğimde çok ateşlendi acilde ağlasada bağırsada zorla soğuk ıslak pamuk koydular heryerine biz anneler ateşliylen bile üşür diye düşünüyoruz Mümkünse askılı zıbınla dursun ve mutlaka ıslak bez koy bırak ağlasın ateşi düşsün yeterki
Fatosaras21 Gizgiiiz soydm ftil verdm dolvn verdim şimdi onu da ypcm sağol cnm telaştn unuttum herşyi
Gizgiiiz Fatosaras21 yarım saat 45 dakikaya en geç etkisini gösterir fitille dolveni eş zamanda verdiniz sanırım 6 saat şurup vs vermezseniz iyi olur bünyesine ağır gelmesin
Fatosaras21 Gizgiiiz ateşi düşmeye başladı terliyor işe yaradı yani inşallah terlemsi iyimi şunan üstü acık
Gizgiiiz Fatosaras21 Bol bol kompleks yapcan canım arttıkça düşmeye başladıysa birkaç saat rahat eder zaten tekrardan çok çok geçmiş olsun aklına bişey takılırsa yaz mutlaka bildiğim kadarıyla yardım ederim
Gizgiiiz Fatosaras21 Terledikçe üstünü değiştirirsin bide bol bol su içir terlemesi normal vücudun soğutma mekanizmasıymış terlemek doktorum öyle söylemişti