Nurcan20 Selam Kızlar Doğum sonrası kilolardan nasıl kurtuldunuz bana da söylermisiniz ben hala geceleri kalkıp yemek yiyorum da 🤦🏼♀️
Acemianne-95 Nurcan20 bende biraz önce yemek yedim bide tatlı yedim dişlerimi fırçaladım kuzuyu emziriyorum ohh süt olur inşallah🤣
Mom0870 Nurcan20 oğlum kolikti sağolsun yemek yicek vaktim kalmayınca verdim kiloları zaten az almıştım.
MenesseGulsum Nurcan20 vallahi asla yememden kesemem ama gunde 2 3 kere leslie yapiorum evdeyken zaman geciyor iste birde birazcik su icmeye basladim gercekden karnim toparlandi kalcam biraz gitti bariz ortada 😍 ama yemekden asla vazgecemem 😂
Nurcan20 MenesseGulsum Bende vazgeçemiyorum ama kalçalarla başım dertte😂 doğum sonra 12 kilo giti 2 ay oldu doğum yapalım ama ben hala yeme derdindeyim😂
MenesseGulsum Nurcan20 inanki you tubeden bak lesli yapan bir bayan var ingilizce konusuyor hem hareketleri kolay hem imsani yormuyor ve cok ise yariyorr hatta yaptigim 3 gun yuruyemiodum bacak baldirlarimdan kilo verdigim icin tavsiye ederimmm😊