didemzgypn Elifum Ben labne peynir yapıyorum sütü kaynatıp yoğurt mayalar gibi mayalıyorum içimin süzme peynirini kullanıyorum içeriği temiz olması sebebi ile yoğurttan farklı olarak 12 saat mayalıyorum daha sonra süzdürerek 12 saatte buz dolabında dinlendiriyorum güzel oluyor.
birkurabiyeannesi Elifum kaynattiginiz sute ,limon ya da sirke damlatarak kestirin ,sonra süzüp soğuduktan sonra 1 paket süt kreması karıştırın ,muhteşem labne peyniriniz hazir 😎
Gzdcngz Krem peyniri bilmiyorum ama ben kaynayan süte sirke atıp karıştırıyorum süzüyorum 5 dkda muhteşem bi peynir oluyo
Elifum Yigitkomuz_ ilk kızımda bende normal peynirle yapmıştım dediğin gibi labne oldu çıktı şuan evde o yok labne var dışarı da çok çıkmak İstemiyoruz malum dedim ondan olur mu acaba 😊
Yigitkomuz_ Elifum daha katkilidir bence hazır labne canm ya şok market te netten sipariş veriyosun eve getiriyolar 50 tl ürün alınca bende alıcm çarşamba günü eksiklerimi dedigin gibi peynir yoğurt için süt ordan alıyorum bebeğime yoğurdnu sokta probiyotik var onunla mayalanıyorum şokun beyaz peyniri de güzel ben kendim ondan yiyorm az tuzlu ondan alıp mayalayabilirisn netten sipariş verip bu dönemde en iyisi öyle her markete girişimiz bile tehlike bende gitmiyorm hic
Elifum Yigitkomuz_ biz ilçede yaşıyoruz burda şok yok netten de açıkcası hiç alışveriş yapmadım sütümüz peynirimiz geliyor normalde ama benim sıpa çökelği yemedi Bi de kendim deneyim dedim ilkini mecbur Bi o şekilde deneyeceğiz ne olacak sonuç bakıp göreyim Bi 😊
didemzgypn Elifum hayır peynir altı suyu olarak kullanıyorum çok faydalı çorbalarına yaptığım kaşık mamaları tarzı mamalara katıyorum.