DenizAlpinAnnesi Nezaman ayirmaYi düsünüyorsunuz , oglum yanimda daha uzun uyuyor yataginda daha sIK uyaniyor hep böyle alisacak diye korkuyorum gerci daha 5 aylik 🤷🏻♀️
Merve DenizAlpinAnnesi asla ayıramayacağım sanırım ☺️ Mis kokusuyla uyumak Allahım çok güzel çok ❤️ Hamileyken hep hayalimdi böyle kızımla sarılıp uyumak. Bin şükür 🙏🎀
Esefeee DenizAlpinAnnesi benim ki koca tsna oldu 17 aylık bazen beşiğinde bazen yanımda bazen sarılarak bazen aramızda yatıyor 😂😂 abi olacak yakında ama hala ayıramam galiba ilk göz ağrım o benim kokusuna ben alıştım valla 😂
Ayparcam DenizAlpinAnnesi yatarken emziyorum sonra yatağına geri yatırıyorum sabahları arada yanıma yatırıyorum bazı geceler çok uykum olursa ikimizde uyuya kalıuorız o emerken. Arkadaşların dedi gibi beraber yatarken daha uzun uyuyorlar
AybeK Benim de kızım öyle şuan 3aylık sabahları yanıma alıyorum daha uzun uyuyo diye ama iyi mi yapıyorum bilmiyorum
alchn AybeK valla alışılıyor falan denildi banada aman yatırma kokuna alıscak virüs çıktın gunden bu tarafa hep oglumla yatiyoruz kokusunu ceke ceke bırak alışsın birkere varız birkere bu aylarda olcak ilerde illaki kendi ayrilcak ben suanlik benls 4 aylık cok-da mutlu uyanıyor sabah aglamadan yatağın icinde oynuyo çırpınıyor bende çok mutluyum 🤣❤
AybeK alchn doğru diyosunuz aslında ama insanlar konuşuyo biliyosunuz. Şimdi bile kucağına alıştırmışsın diolar o zamanı düşünemiyorum 😊
alchn DenizAlpinAnnesisende bir bakıyosun ki cennet kokulu bebislerimiz sonra öp. kokla oyna güne basla muhteşem duygu ya
Ozzlemm DenizAlpinAnnesi 9 aylığız hala beraber uyuyoruz. Çok güzel bi duygu ikimizi mahrum bırakmak istemiyorum☺️ Gittiği yere kadar böyle devam, bi daha gelmeyecek bu günler 😉
Minik- Bende yanımda yatırıyorum nasıl olsa zamanı geldiğinde zaten ayırırım ama bu zamanları bidaha geri gelemeyecek diye düşünüyorum doya doya kokluyorum
alchn AybeK aman bakacak biziz ve bağli olması ne kadar güzel annesini seviyo valla çok mutlu oluyorum ben😍
Nounou123 AybeK hareketlenene kadar kucagimda uyuttum sürekli üstümdeydi dönüp emeklemeye başlayınca bırak kucagı yanıma bile acıkıp uykusu gelince geliyor korkma kucaga falan alişmiyor 7 aylıgız ve halen beraber uyuruz