Azizeguney 5 buçuk aylık kızım var. 3. Ayından beri gece uykusu çok düzenliydi. Son 3 gündür gece uykusuna geçişte çok zorlanıyor. Uyuyor 10 dakika sonra uyanıyor sabaha kadar tekrarlıyor böyle. Bi ara durdum başında izledim ne oluyor diye bildiğin sıçrıyor uykusunda. (Gazdandır demeyin gaz olmadığını biliyorum) Ya öyle bi sıçrayışki anlayamıyorum dualar ediyorum başında emziriyorum beşikte sallıyorum kucağımda pışpışlıyorum fakat kucakta uyumayı seven bi bebek değil. Sizce bu diş huysuzluğu mu? Diş çıkmaya yakın böyle bozuluyor mu uyku düzeni? Birazcık bilgi verirseniz çoook mutlu olurum 😃
Mom987 Azizeguney Salya artışı sürekli elini ağzına alma diş etlerine bir şeyleri sürtmeye çalışması var mı. Diş etleri kabardı mı?
Azizeguney Mom987 Salya sürekli var, elleri ağzında, her eline aldığı oyuncağı ağzına sokuyor ısırıyor. Ama diş etlerinde kabarma yok. Hatta şimdide uyumuyor diye aldım oturma odasındayız oyuncak verdim eline ısırıyor şuan
Mom987 Azizeguney Anladım şuan kaşınıyor olabilir. Buzdolabına koyup verebilirsin diş kaşıyıcısını soğuk daha rahat ettirir. Gözetim altında soğanın beyaz kısmı falan da verebilirsin.
Bsraerdm Azizeguney cay kaşığıyla bakabılırsın bende görememiştimdişi ilk başta annem cay kasınını hafif hafif damağına vur ses çıkar eğer diş varsa dedi ses geldi ondan 1 hafta sonrada göründü zaten