Doruk2101 Kızlar bebeğim 2 ay 10 günlük dilinin ucunda beyaz beyaz noktalar var dilinin arka tarafı komple beyaz ne yapabilirim neyden dolayı oluyo bir yardım edermisiniz
Minikbal Doruk2101 emzik mama biberon yapabilio. Eczanede mikositanin diye Bi kaç satılıo ondan alabilirsiniz. Emziriosanız ilacı gögüs ucunuzada sürün sizede bulaşmasın. Bide emzik biberon kullanıosa her emmeden sonra kaynatmanız gerekio
Baharkuzey Doruk2101 karbonatlı su yapıp temiz bir bezle agzinin içini temizle bebeğin birde göğüsünün ucunu mutlaka her emzirmeden sonra bu şekilde temizle ve emzik biberon alıyorsa onlarida karbonatlı sirkeli suda kaynat 🙏🏼
CanselCoban Doruk2101 bende bunla alakalı post acmıştım bugun benimkinin damak kısmında var orayı nası karbonatlı sılcem bilemedim 😑😑
02022020 Doruk2101 gazlıbeZi parmağıma dolayıp siliyorum bizdede vardı geçti karbonatlı suilede silinebilir
Doruk2101 Minikbal evet biberon kullanıyorum mamayla besliyorum yani ilk önce bi doktora götürsemmi acaba yoksa direk o ilacımı alıyım
Minikbal Doruk2101 götürsenizde bu ilacı vericek emin olun. Şu dönemde riske atmamanızı tavsiye ederim. Telefonla ulaşabilirseniz ne sıklıkla kullanmanız gerektiğini söyler veya eczacı söyler ayını söyleyince. 3 haftada falan geçti benşm oğlumun biraz zor geçio telaşlanmayın
Doruk2101 CanselCoban ben dilini bile zor sildim kaynamış suyla sildim ama bebeğinde huzursuzluk felan varmı
CanselCoban Deletedmom99 evet mercimek kadar ya da ondan hafif büyük ağlarken tesadüfen gördüm oraya kadar karbonat sürmem ki beyaz bir kısım büyük ihtimalle pamukcuk
Deletedmom99 CanselCoban degildir canim bebeklerde epstein incisi denilen bir olgu var odur buyuk ihtimalle google dan resimlerine bak cogu kisi pamukcuk sanip ilaclarla yok etmeye calisiyor ama korkulacak bisey degil 🤭
Burcu15 Benım kizimda 2 Aylik onunda dilinde hep pamukçuklar oluşmuştu, ben günde bir kaç defa su veriyorum agzini temizliyor
CanselCoban Deletedmom99 evet evet baktım aynı yerde bizimkimde sadece bir iki resimde birden fazla nokta var bizimki tek nokta insallah kısa zamanda gecer ya valla böyle bişi oldugunu bilmiyordum yoksa bende karbonatlıcaktım minnak bebeğimi az kala