Busrateo Merhaba kızlar Doğum yapalı tam 2 ay oldu doğum yaptığım günden itibaren aşırı terliyorum Bi anda ateş basıyor sonra soğuk soğuk terliyorum vucudum buz gibi oluyor gün içerisinde sürekli böyleyim sizce sebebi ne olabilir?
Ayparcam Busrateo bende bi kez böyle olmuştum yüzümün rengi falan gitmişti halim falan yoktu hiç bebeğimle bile zor ilgileniyodum güçtünde düşmüştğm dr gittik vücut suyun bitmiş demişti bana serum falan yedim öyle geçti canm
SevgiLina_ Busrateo benim terleme sorunm cok fazla canim dogum yapali 4 bucuk ay oldu hala felakt soguk sogk terliyorm troid hastasyim doktorada gidemedm dogumdan diyolar bakalim ne zaman gececek
larenikra2020 Busrateo bol bol su için ben o zamanlar günde ortalama 4 lt su içiyordum zaten istemsizce deli gibi susuyordum vücudunuz attığı suyu yerine koyarsanız bir sorun yaşamazsınız
Selince Busrateo benim de öyleydi kendiliğinden gecti. Lohusalık terle atılır dediler etrafımdan hep.
Ayparcam Busrateo 2 gün böyleydim canm akşam dayanamayınca acile gittik orda müdahele ettiler serum verdiler
Busrateo SevgiLina_ bende de troit problemi olabilir mi hamileyken yapılan tahlillerde troit sorunu çıkmamıştı hiç canım
Busrateo SevgiLina_ ben bugün doktora gittim canım kan aldılar troidlerim hızlı çalışıyormuş yarın ilaçlı Bi film ultrason çekecekler
larenikra2020 Busraucarer doğumdan sonra yaklaşık 2 ay boyunca deli gibi terledim aynı menopozda gibiydim hele 40 içindeyken daha da dehşet durumdaydım maalesefki doğum sebebiyle böyle.şimdi 3 aylık olduk çok şükür geçti ara ara yine oluyor ama sanırım hala adet görmediğim için adet zamanlarımda oluyor.
SevgiLina_ Busrateo bende yillardir var canim ama doktora sormustum ben dogumdan sonra terleme ve sac dokulmesi normalmis ostrjen hormonu normal seviyesine indigi icin
larenikra2020 Busrateo lohusalık yüzünden oluyor merak etmeyin bir süre sonra geçecek herkes bana hep öyle demişti lohusalığı terleyerek atarmış kadınlar ☺️ Bu süreçte terlemenize rağmen kendinizi sıcak tutmaya çalışın ki bu seferde üşütüp sütle bebeğe geçmesin gaz yapar bir koca karı lafı da ben söyleyeyim bari 😂🤣
Busrateo Selince inşallah sadece lohusalık teridir artık korkmaya başladım Bi sağlık problemim olacak diye
Busrateo larenikra2020 bugün dayanamayıp doktora gittim kan aldılar. Troid hormonum aşırı derecede hızlı çalışıyormuş😔