egee Sezeryan doğum yapalı tam 2 ay oldu hiç acım kalmamıştı bi 15 gündür falan unutmuştum bile. Pazartesi günü oğlum ameliyat oldu o sırada güçlü durmak için kendimi çok kastım sıktım. Pazartesi hiç bi şeyim yoktu. Salı günü ağrıyla uyandım. Ameliyat olalı 5 gün olmuş gibi ağrım var dikişlerin sağ tarafı çok ağrıyor. Doktoruma telefon ettim idrar kesesi iltihaplanmış olabilir dedi. İdrar tahlili istedi. Doktorum izmirde ben başka şehirdeyim bulunduğum yerde hemen bugüne randevu aldım birazdan gidicem. Ultrasonda anlaşılır inşallah dikişlerde bişey olup olmadığı. Çok korkuyorum dikişkerime bişey oldu diye. Oğlum daha 2 aylık ve ameliyatlı bana ihtiyacı var. Zat ameliyat ağrım bir ay kadar sürmüştü geçmesi. Şimdi yeniden başa dönmek istemiyorum :((( var mı başına benzer bişey gelen? Bana dua edin dikişlerim sağlam olsun idrar kesem falan iltihaplanmış olsun lütfen 🙏
deletedmom173 egee CANIM ultrasonla iç dikişler görünüyor sakin ol lütfen. Soguk almışsındır belki bir kaç arkadaşın sürekli ağrır mış öyle 6 yol oluyor sezeryan olalı arkadaşım inşallah birler yoktur
Egeninannesii egee bn sezaryen olalı 17gun oldu dikislerimde iltihap olmuştu akıntı gelmeye başlamıştı 5gun hastanede yattım tekrar spinal oldum tekrar dikiş atıldı ama şimdi iyiyim ilk belirti yüksek atesti umarım sizde böyle şeyler yoktur çok geçmiş olsun
egee Nolur basına benzer bişey gelen ve dikişlerine bişey olmamış biri çıksın lütfen:(( yatarkende ağrıyo adım atarken topallıyorum hiçbirşeyim kalmamıştı artık sapasağlamdım:(((