Cigdem07 Elif38 Bende tek meme emziriyordum fakat etmiyordu mama takviyesi veriyordum 3.5 aylıktı artık tek memedeki sütte gitmeye başladı şuan sadece mama içiyor.
Yamac2019 Elif38 Canım ben tek göğüs ile 6 ay verdim 25 gündür ek gıdalara geçtik daha yeni yeni alışıyoruz böyle ama her öğün sonrası kendi sütümüde vermeyi aksatmıyorum
aylin3834 Elif38 benim kızım 10 aylıktan sonra sağ göğsümü hiç almadı. Öncesinde de sağı çok emmiyordu zaten. 22 aya kadar tek göğüsle emzirdim. Tabi benimki ek gıda döneminde olduğu için sıkıntı yaşamadık. Sadece estetik olarak sorun oldu 🙄
Mehtapsercee Elif38 benim sol ufacık memem sağ yine biraz dolu ek mama veriyorum ben canım 47 günlük bebeğim
Elif38 Yamac2019 masaallh sütünüz yetiyrmuydu bnde şuan tek meme biberonla maa veriyrdum ama bktim memeyi tutmuyr biberonu bıraktım susnsadece emiyr ama yetiyru bilmiyrm
Yamac2019 Elif38 Ben her kontrol zamanında korkarak gidiyordum hep acaba yetiyor mu yetmiyor mu diye ama maşallah diyim de 😁doktorum hep kilosundan memnun kaldı ki çok pimpirikli bi doktor olmasına rağmen
Elif38 Yamac2019masaallh diyelim bizde insallh hep byle olur bnde cokk takiyrm yetiyrmu diye biberondaa kullnmiyrm ksiklarda çok zor oluyr