Bodurtugce Hanımlar benim 2 aylık kızım var. Gündüz uykusu 1 saat bile değil uyuyor 5 dk sonra uyamık ağlıyor susturamıyoruz. Tüm gün böyle . Gazı açlığı altı falan tamam olmasına ragman sürekli olarak ağlıyor böyle olan var mı en son hamak salıncak besiklerden alayım diyorum
Serenty Bodurtugce bizim daha yeni birinci ayımız bitiyor ama biDe öyleyiz bugün bütün gün ağladı göğsümde ön dk emiyor beş dk mayisiyor sonra tekrar ağlıyor😓 çözümü varsa bana da soyle
Zeynepomer96 Bodurtugce ev de fon perde varsa eğer uyuyup perdeleri çekin benim oğlum 3 aylık .önceden sizin kızınjz gibi 5 dk uyurdu artık fonları çeliyorum 1 saat 1.5 saat uyuyor
Arasannesi Bodurtugce benım bebegımde oyle cok nadır uyuyor bızde 33 gunluguz.kolik bebek bızımkısı. Gazını cıkarıyor aç degıl altı temız ama genede huzursuzz.yanı sebepsız yerede oluyor bu sızınkıde oyledır
Bodurtugce Serenty Çözümü olsa kullanacağım vallahi yok oturup ağlıyorum kendime de değil içi gidiyor aglarken
Busra9292 Benim kızımda da öyleydi gündüz uykusu 2 aylıkken, kontrol ettiğimde uykuya geçişte sıkıntı yaşadığını gördüm. Uyuduktan sonra yanında kalın bir süre kıpırdanmaya başlayınca pış pış yaparak tekrar uykuya dalar belki.
Bodurtugce Busra9292 zaten genelde üzerimde yatıyor pıspıslıyorum ama yok gündüzleri uyumak istemiyor sürekli ağlıyor
Bodurtugce Eylulebrar geçe bazen 9 buçukta yatıyor 5 de kalkıyor 12 de yatıyor 5 buçukta kalkıyor. Sonra sabah 6 uyuyor 8 8 buçuk sonra tüm gün uyku yok
Eylulebrar Bodurtugce canım onun gazı vardır veya açtır emzirdiğin zaman emiyor mu veya sürekli ağlıyor mu
Eylulebrar Bodurtugce canım göğsünü sağ bakalım kaç ss çıkıyor 1 göggünden. En az 40.60 ss arası çıkması gerekiyor çıkarsa doyuyordur çıkmıyorsa arttırıcı birşeyler iç humana rezene Çayı al mesela
Bodurtugce Eylulebrar geçen gün sağduyumda 90 a yakındı ama zaten rezene falan içiyorum sürekli olarak