ArjininAnnesi Merhaba Bebeğim 4ay 13 günlük ve uykusu çok düzensiz. Bütün gün uyuyor akşam uyanıyor ve sabah 6 veya 7ye kadar uyumuyor. Ne yapacağımı şaşırdım önerisi olan varmı? Bu normalmi? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim 🥰
Azizeguney ArjininAnnesi İnan bana benim bebeğimde senin bebeğinle birebir aynıydı. Tüm gün uyur akşam uyanırdı ve sabaha kadar uyumazdı sabah gün ağarınca sevinirdim uyuyacak diye. Bi gün annem bize geldi çocuk gündüz uyanıkken aldı oyun falan oynadı yani gündüz uykusuna yatmamış oldu böylelikle sonra ben onu akşam yatmadan önce güzelce yıkadım. Sonra gece uykusu düzene girdi arada emmek için kalkıyor sonra hemen uyuyor. Her gece uykusundan önce banyo yaptırıyorum. Çok işe yarıyor.
Hacere Merhaba, gündüzleri uyutmamaya çalışsanız, gündüz uyuduğu için herhalde geceleri geç uyuyor. Gece ve gündüzü de ayırt edemiyor olabilir. O yüzden gündüzleri uyuyup gece uyumuyor.
ArjininAnnesi Oyun esnasında uykusu geldiğinde umursamadan uyuyor yani uyanık tutmak çok zor oluyor. 🙄 Banyoyu bir süre düzene girene kadar deneyeceğim teşekkür ederim 🥰
Eliflerceee Bende ayni soeunu yasiyordum. Birgun boyunca uyutmadm. Sonra o gunun aksami karnini doyurup saat 9 olunca yatakodasinda isiklari kapattim yatagina koydum agladikca dokundum kucafima aldm sakinkestirdm. Bi sekilde yorulutorlar ve direnemiyorlar. Siz direncli olun. 3 gun bu sekilde dewam ettik sonra uyumaya basladi🤲 ama tabi bebeginizi tanirsiniz gazi falan oldugu zamanlar duzen bozulabiliyor ama dewamli kararli olun bebekler cok zeki en ufak aciginizi cok guzel kullaniyorlar🤗