Bho vakum gücü yüksek olan manuel pompa kullanıp memnun kalanlar öneride bulunabilir mi Aventin sağma makinesi var ama zor gelmeye başladı onunla sağmak ve bebeğim sesine uyanıyor manuelle süt arttıran duymuştum , Şimdiden Allah razı olsun kızlar 🥰
Bho Emircik mochi sağım yapmıyor emzirirken akan sütü toplamak için diyorlardı siz nasıl kullandınız mastit olanlar da vardı
Emircik Bho kullanmadım canım alcam da arkadasım çok memnun du sütümü artırdı diyordu benim süt azalma dönemine geçti o yüzden almayı düşünüyorum
Seliminannesiii Bho evet ben emzirmeden kullanmayi denedigimde sagmadi benim sütümü sadece emzirirken sagabiliyorum belki bende boyledir baskasinda sagiyordur bilmiyorum
ozce_20 Elifbusemom Merhaba bi şey soracaktım size 🙏🏻Mochi göğüs pompası bir tarafı emzirirken akan memeye tutulduğunda vakumluyor mu acaba ? Ben biriktirme amaçlı (sağma öncelik değil ) almak istiyordum . Wee baby silikon göğüs ucu var ama onda şeffaf silikon olduğu için süt biraz alta sızarsa birikmiyor . Mochiyi tavsiye eder misiniz🙏🏻
mrvtk Bebedor un pompası hem çok rahat hem de temizlemesi kolay valla tavsiye ederm fiyatı da uygun baya
Aslancikk Bho valla canım ben mochi kullanıyorum stok bile yapıyorum emiş gücü çok güzel sessiz bir göğsümu emzirirken diğer göğüs akio onuda sagiyorum
Ummuscetinkaya Bho kesinlikle mochi bebeğini emzirmeden de sağım yapabiliyorum. Yakında işe başlayacağım bir tane daha sipariş vericem iş yerinde sağım yapmak için.
sumeyyez Bho lansinoh tekli elektrikli olanı kullanıyorum güzel çekim gücü var ama göğüs ucum çok şişiyor ama sağınca