ahudora Selamlar, 2-3 gündür akşam uykusuna yatınca , 10 dk da bir aniden ağlayarak uyanıyor 2 saat sürüyor bu durum. yaşayan var mı ? neler yaptınız?
Bahar47 ahudora gazdandir canım karnına zeytinyağı ile masaj yap yatırmadan önce. Sab simplexs damla Cook çok ise yaramıştı bizde
Minikpasam ahudora oyyu daha minnakmış kuzummm 🤗 gaz olabilir canım.kucağına aldığında susuyor mu.Ataktada olabilir baktın mı hiç
Batu37 ahudora benim bebeğimde uykusunda ağlar yada ağlayarak uyanır dediğin gibi büyüklerimiz annen baban öldü derler rüya görür korkar derler ne kadar doğru bilmiyorum 😄bide uyuduktan sonra ayetel Kürsi ve felak nas süreleri okursan faydasını görürsün canım rahat uyur bebişin 🥰
Minikpasam ahudora seni yanında istiyor gazd büyük bir etken olabilir mutlaka her emzirmende gazını çıkart kuzum birde gaz için masajlar var onu yap.Çok etki ediyor.Benim oğlumda öyleydi annem demişti ki yıkamadığın bir kıyafeti üstüne ört yanında sansın seni denedim oğlum 1 yaşında hala zaman zaman yaparım onu bi dene istersen
ahudora Minikpasam Gece emzirmelerinde kucağımda uyuyunca öyle yatırıyorum ,omzuma alıp gaz çıkarınca uyanıyor bazen , onun dışında hep çıkarırım durmaz zaten . dün 21:00 de uyudu sonunda sabah 06 :00 da uyandı .
Minikpasam ahudora kuzum bende öyle yapıyordum doktorumuz gece biriken gazlar çok huzursuz eder gerekirse uyansın tekrar uyur demişti inan 9 .ayına kadar gaz sancısı çektik bizde bide gaz damlalarıda işe yaramamıştı