Serass Sürekli aç gibi uyanık olduğunda hep emmek istiyor 1 aylık bebeğim uyurken sadece kendi işlerimi görebiliyorum diğer türlü ağlıyor emmek istiyor normal mi saatlerce göğsüm de kalabilir :/
Serass Deletedmom55 evet şükürler olsun sütüm var ama sürekli göğsüm de doymuyor gibi hep emmek istiyor ağzı hep şapır şıpur
Deletedmom55 Serass oyle oluyor canım evet benimde dedim ya uyanık oldugu zamanlar hep göğsümdeydi etrafını keşfedince geçiyor suan seni tanıyor sana ihtiyacı var kendini güvende hissediyor 🌼
Bernauslu Benim kızımda öyle doktor 3 saat arayla emzir dedi 3 ay 20 günlük ama hayatta dayanmaz 3 saat en fazla yarım saat geçiyor.
Ayseasyaa Hemde çok normal. Bebekler sadece acıktığı için emmez. Annelerinin kokusunu isterler , kendilerini güvende hissederler. İlk 3 ay dünyaya adapte olma zamanı
Bernauslu Serass aynen uyurken önemli değilde zaten 3 saat uyumuyor benimki uyanır uyanmaz çığlkkla kalkıyor hemen emecek 😘
Kamiletuba Sürekli emzirin doğru olan da bu. Daha dünyaya alışmaya çalışıyor ve sadece sizi tanıyor o yüzden hep kucağınızda ve emmek istiyor
Serass Bernauslu benim ki de ağlayarak uyanıyor direk emmek istiyor uyanıkken hep göğsüm de yapıştık :))