Deletedmom265 Esma12 evet çok güzel oğluma da yaradı zaten nemlendirme amaçlı kullanılıyor tedavi icin değil
Ebruli101 Esma12 ben kendime aldım ensem de saç diplerimde kaşıntı kabuklanma yara oluyordu cildiye de yok burda ben bi faydasını göremedim canım ama yorumlar çok iyiydi ona aldanarak aldım bende
Bellabells Esma12 oğlumun atopik dermatitli dolayısı ile 400 ml olanı aldım. Bitti şimdi başka bitane aldım onu kullanıyorum. Bioderma evet iyi nemlendiriyor ama bizim egzamalara yeterli gelmedi
Esma12 Prensannesi17 benim 3 aylik sadece mama kullanıyor neden bilmiyorum böle doktoru aradim bioderma kullan dedi
Seda_yazar Ben kullanıyorum çokta memnunum kızımın cildi kuru zeytinyağ sürüyordum anında emiyordu dakikasında kuruyordu tekrar bioderma aldım sürüyorum pamuk gibi
Esma12 Seda_yazar aynen benim kide öle çok kuru zeytinyağı sürüyorum emiyor direk cildi pütür pütür bakalım bunu deneyelim
Alisim2420 Seda_yazar hangisinden kullandınız benimde bebeğimin cildi kuru kırmızı ve pul pul alsam ise yarar mi
Deletedmom265 Esma12 kullan canım surekli yara olursa advantan sur benim bebegim kafasini yüzünü yara yapıyor o biraz ferahlatır