Valla benim oğlum şuan 4 ay 28 günlük emmedi mama ile besleniyoruz, ben biraz gıda konusunda geri kafalıyım yani büyüklerimizin kafasında, alerji pişik bunlar illaki olucak 3 gün kuralıylada uğraşmadım hiç onun yerine 4. Aya girdiği günden beri muzu çatalla ezdim ev yoğurdu yaptım içine ekledim 2 gün böyle gittim, diğer 2 gün muz yerine elmayı haşladım suyunu içirdim o pütürlü olduğu için çatalla ezdikten sonra blenderdan geçirdim diğer gün kayısıyı haşladım suyunu içirdim onuda blenderdan geçirdim yoğurduna veya yero baby nin 4. Aydan itibaren kutu mamaları var onlarla karıştırıp verdim tabi hepsinin içine zeytinyağı ekledim, havuç, kabak, patates hepsinden 2 yemek kaşığı kadar buharda haşladım püre çıkardım yoğurduna ekledim verdim şükür bi sıkıntımız yok hatta akşamüstü az önce elmada biraz pütür kalmış verdim arkasına suyunu içirdim başlayın yani bebeğiniz istiyorsa kabul ediyorsa sadece azar azar verin ve zorlamayın ki bağırsaklarını rahatsız etmesin 🥰🥰 ama sizin bebeğiniz anne sütü alıyorsa meyve yerine sebze ağırlıklı gidin derim emmeyi bırakmasın, birde doktorlar her ek gıda denemesi sonrası mutlaka emzirin diyorlar bi yoğurt bile versen ardına hemen emzir sağ ver yada unutmasın sütünüzü 🌸🌸