Fatmaklc Arkadaşlar şaka gibi 2 haftada 5. Dişini patlatacak üst alt dişlerin ikisi cıktı ustteki yan dişleride cıkıcak bembeyaz olmus cocugumu mahfettı cok aglıyo cok acıyo canı neler yapabilirim hepsinin birden cıkması cocugumu zorladı bayagı uykusuz mahfoldu nasıl hafıfler acısı diş jeli dışında
Yorgunanne07 Fatmaklc benim kızda 8naylik alt iki dis 5.5 aylıkken cikti dierlerindenhala gelen yok bi çıksa 🤢
ArzUmut Fatmaklc benim bebeğimin de 7 aylıkken üst 4 dişi birden çıktı. 1 hafta geçmeden alt yan dişler çıktı. Kehribar kolye nin faydasını gördüm açıkçası. Hiç ilaç vermedim.
Deletedmom55 Fatmaklc bizim henüz cıkmadı ama tetagil granül kullanıyorum cok memnun kaldım acısını cok hafifletti
Fatmaklc Yorgunanne07 ay keske oyle oyle cıksaydı 2 haftadır dur durak bilmeden aglıyor canı acıyor jel de surdurmuyor agzına artık ne yapcaö bilmiyorum hala ayagımda sallayarak durdurmaya calısıyor um
Fatmaklc ArzUmut ya kolyeyi bende sipariş verecektim ama kendını bogar fılan diye yada koparırr agzına alır dıye falan almak istemedim 😔😔
Fatmaklc Miray_1998 ay evde pırasa var verımde sürsün bide tadını begenmeyip alıp atıyor oyuzden soganı veremıyprum bı turlu almıyor 😋
ArzUmut Fatmaklc riskleri var tabi. Ama kolyeyi çok uzun tutmadığınız sürece bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Ben geceleri çıkartıyordum ayak bileğine sarıyordum. Bu şekilde tedbir aldım.
Miray_1998 Fatmaklc verin ıyı gelıyo o acı ya uyustıruyo kızıma bende vernıstım sonra sustu Bı muddet😊😊
FnurGokcan Fatmaklc bizim de dün gece başladı sancılar, alt 2 diş 2 ay önce çıktı, üstlerden biri çıktı diğeri gözüküyor bugün yarın çıkar ama sanırım diğerleri de yolda. Deliler gibi ağlıyor ve uyku yok hiç hep oyun istiyor 7 ay 15 günlük