Berencebeci Aybarskomm sindirimi kolay olduğu için çocuklar çok çabuk acıkıyor evet ama bir dönem kullandım mecbur şimdi sma ya geçtim ondan da çok memnunum
Aybarskomm Minikmucizem- bulundugum yerde mama bulmak o kadar zor ki her mamayi bulamıyoruz çok sıkıntı oluyor internetten alıyoruz bazen geç geliyor
Ecmm Bizde bir haftadır gaz çekiyoruz ama öyle böyle değil sabah 7 şere kadar uyumama bagırarak aglama doktora gittik sab simpleks biogai ve relaktaz damla verdi bebelac nutrikonfor verdi bide ama cocuk sanki daha beter oldu napıcam bilmiyorum
Aybarskomm Ecmm kaçıncı haftadasınız oof ne kadar zor ya bizimde denemedigimiz mama kalmadı sutum hiç gelmedi mamalar ateş pahası bi kutu mama 3 4 gün gidiyo allah sutu gelmeyen annerlerin yardımcısı olsun şuan conformile başladık akşamdan beri biraz daha iyi geldi gibi
Ecmm Aybarskomm biz bugün 2 aylık olduk benimde sütüm başta gelmedi sonra geldi ama bebeğim emmek istemiyor evet mamalar cok pahalı conformil bizde yaramadı cok tuvalete cıkardı bebeğim rahatsızlandı sonra
Minikmucizem- Aybarskomm bizde açıkçası bu mamayı bulmakta çok zorlanıyorduk eczaneye sipariş verip öyle getirtiyordum üç ay mama kullandık allahtan sonra sadece anne sütüyle devam ettik sadece mama mı kullanıyorsunuz
Aybarskomm Ecenazim comformil mama hazirladiginizda içinde seffafimsi tanecikler oldumu sizinde ilk defa böyle bişeyle karsilastim