Mehtapsercee Kızlarr bişey sorucam göğüslerde yumuşama sütün olduğu artık kanalların dolduğu sütün kaliteleştiği anlamamı geliyo?
Kubrakirmaci Mehtapsercee sütün kalitesi senin yediklerinle alakalıdır. Göğsünün yumuşaması ise Göğsünün süt terbiyesi olduğu anlamına gelir. İlk aylarda olduğu gibi doldukça sertleşmez bi süreden sonra ama sütün iyi gelir mesrla.
Badevehande Bilmem ama benim hep öyle sadece gece çok uyursa sertleşir ama kilo alımı 5.aya kadar 1-2 kilo alırdı ayda
Mehtapsercee Badevehande doktora gidebilsek baktıracam kilosuna aşımızda geliyo napıcam bilmiyorum bide ben ek mama veriyorum
Mehtapsercee Kubrakirmaci evet sertleşmiyo artık 47 günlük bebeğim ilk zamanlar gibi sızlaması kalmadı iyi bişey demi bu terbiye olmuş demek? Canım
Asafsemra Mehtapsercee canım bende myle oldum ilk zamanlar sısıyodu sonra yumusadı hasta oldum gelmed fazla ama bellı zaman sonra eskısı gibi sertlesmıyo yani cocugun doyucagı kadar üretiyormus 😭
Badevehande Mehtapsercee evde tartı varsa önce sen çık sonra bebeği kucagına al artan kilo bebeğinin kilosu çıkar