Busraae Herkese öncelikle saglıklı günler kızlar 😊🌺 bebegim 2 bucuk aylık 2 gündür cok mızmız sürekli kucakta gezmek istiyor zor uyuyor gündüzleri hep bi aglama hali. Sizinkiler de böyle mi niye böyle oldu anlamadım
Zeyzey2020 Busraae valla benim bebeğimde gündüz uyumuyo uyusa bile hemen uyanıyor gece de az uyuyo bende çok yoruldum Bi süredir bu şekilde 😔
Mehmetaslan Busraae kucsktan inmek istemiyor yersiz ağlıyor gündüz uyumuyor memişler hep açık bende de var bitane aynı modelden 😀🙈
Umayhuris Busraae bizde öyleyiz 2 ay 13 günlük 3 gündür uyumak istemiyor uykusu iyice gelince ağlama ile uyuyor zor sakinleştiriyoruz
Tugyasyaz Benim kızımda 2 ay 18 günlük gündüz güzel uyuyo akşam 11 den gece 2 ye kadar zor uykuya geçiyoruz ağlaya ağlaya zor susturuyrm
Onayyasmin 3 aylığız hala aynıyız sadece kucakta duruyoruz baika yerde durmuyoruz. Ayrıca bu atak nasıl hesaplanıyo kızlar dogdugu tarihi mi yazıyoruz ypksa tahmini dogması tarihi mi anlayamadıö☺️
Onayyasmin 3 ocaklı normalde 27 aralıkta dolmuştu 40.hafta yani 27 aralık yazmak gerekli demi canım yanlış anlamadıysam☺️
Onayyasmin Busraae cok sagol canım bu habere cok sevindim inan inşallah düzene girerler artık yoksa bittim yorgunluktan fabrikalarda calışsak bukadar yorulmayız☺️