sdsd neler yediriyorsunuz , nasıl basladınız, 3gün havuc hasladım ezdım verdım bir tatlı kaşıgı şimdi patatese mi gecmeliyim? su gbı ishali var o yüzden de biraz kabız yapacak kakasını toparlıcak besınlerle baslamak ıstedım
Narcicegi_2020 sdsd banada doktorum 1 tatlı kaşığı ver dedi ama ben yedirmeye çalıştım başta yiyor gibiydi sonra öğürmeye başladı dün başladım bugün nolur bilmiyorum nasıl yapmalıyım yardımcı olabilir misiniz
tuval Ben kabak, havuç, patates, balkabağı verdim. Diğer hafta 2 sebze karıştırdım 3. Hafta Farklı sebzeler pırasa pirinç
sdsd Narcicegi_2020 benımkıde tükürüyor tekrar verıyordum, dün ısrar etmedım bıraktım bugünde agzında beklettı üzerine su vere vere ıcırdım .tabi ne kdar doğru yaptım bılmıuorum bende ek gıda konusunda acemi ve streslıyım 🤷🏻♀️
Narcicegi_2020 sdsd aynen bende yapamıcam galiba diye korkmaya başladım birde eşim sebze meyve hiçbir şey yemiyor kızımda öyle olursa diye çok korkuyorum onunda stresi var bugün tekrar deneyeceğim uyandığında inşallah başarırız 🙄