cnn-48 Emziren anneler bugün doğumumun 14.ncü günü sütüm hala az geliyor mama takviyesi yapıyorum rezene iciyorum bulgur yiyorum ama hala daha sütüm az sizler neler yapıyorsunuz süt artttırıcı ürünleri kullanırsam kimisi ağrı ve şişlik yapıyor süt kanalını tıkıyor dedi sizde durumlar nedir?
_Cansuuu_ cnn-48 tahin pekmez yiyorum canım ben tahin helvası yeşil mercimek salatası börülce salatası falan yiyirum rezene anason çayı içiyorum komposto da içiyorum ama özellikle 2,5 3 litre su içmek lazım sütü çoğaltan su.
Haticelif cnn-48 kırmızı et,beyaz et,pilav,makarna,salata,helva,tahin pekmez,tatlı çeşitleri,su,kimyon,Rezene çayı,dereotu bunların hepsi bollllca süt yapar canım
cnn-48 Rabikk ebe alma süt kanalların şişer dedi ama herkes öneriyor sen böyle problem yasadın mı canım ve cay etkili oldumu
cnn-48 _Cansuuu_ su içiyorum baya ana bende etki yapmadı börülcede yiyorum acaba dahamı fazla yemeliyim hala sütüm az ve mama vermek aslında hiç istemiyordum
SEREZ Tahin helvası , erik hoşafı , bol yeşillik , booooll su bide bestlak damla canım bende bunlar işe yaramıştı