Mihribanalp Merhabalar oğlum 1 yasında ve bende yavas yavas montesorri etkinlikleri yaptırmak istiyorum fikirlerinizi bekliyorum araştırma yapacağım etkinlik fikri alacağım yerler hakkında da konuşalım lütfen cevap verirseniz sevinirim yapan anneler 😊☺️
Aysimamm Mihribanalp benim kizimda 11 aylık bende instagramda gördüm heveslendim deneyeyim dedim sehpanın karşılıklı iki ayağına koli bandını dolayıp topları yapıştırdım izlediğim videoda 10 aylık bebek toplari alıp kutuya atıyordu bende öyle yapmak istemistim ama kızım oyunun kuralını kendi koydu 2 tane top aldı onlarla oynadı kutuya atmak nafile en son bandı kemiriyordu zor aldım elinden😅 şaka bir yana bunu denemekle baslayabilirsiniz belki sizinki başarabilir 😊
Sarisin Mihribanalp Profilimde montessori postum mevcut ve bir de @HappyKids hesabımızda montessori postu bulunmakta, göz atmanızı tavsiye ederim 😊
Mihribanalp Aysimamm maşallah olsun yavaş yavaş alışır bence denemeye devamı edin bende ufak tefek yapıyorum verdiği tepkiler benzer ama zamanla öğrenir diye düşünüyorum bu yüzden Bi sorup arastırmak istedim teşekkür ederim yorumunuz için 🤗
Deletedmom138 Aysimamm şimdi siz yazınca deneedim oğlum topları aldı ama sepete birazını attı birazını atmadı kalanını eliyle vurup düşürdü felan😂😂😂😂
Deletedmom138 Aysimamm oğlum bu tarz şeyler seviyor ya evde ışıklı müzikli oyuncakları var aktivite masası var yüzüne bakmıyor
efaenda2161 Mihribanalp okul öncesi öğretmeniyim öğretmen olduğum için özel eğitimine katıldım 6 adet mesleğimi yapamadım ama kızım biraz büyüsün ona kısmet bilgilenmek isteyen veliler bile katıldı görmüştüm 😊