Deletedmom131 Ozge_AyazEfee 1 saat uyuyor kuzum sabahın 6 buçuğu da ayakta öyle olunca bizde de gün bitmiyor😅
MiracAlpinveUmutunAnnesi Kvldn hic 9 da yada daha erken uyuyan nir bebek değildi muhakkak uyanirdi sürekli
Kvldn MiracAlpinveUmutunAnnesi benimde büyük 11-12de uyur 11de uyanırdı dedim bu böyle olmaz cocuk bu bu şekilde uyku mu olur gerekse 7de uyanırım ama erken uyuyacak dedim ve oldu 😅 hergün yarım saat geriye çektim 9a gelince durdum 😅
Kvldn MiracAlpinveUmutunAnnesi suanda 26 aylık aksam 9uyku sabah 7de uyanıyo artık öğlen 12-2 arası uyku 2 numaramda aksam 9-7 arası uyuyo gündüz 3 uyku 1 yaşında :)
Gulsen-mira76 Ozge_AyazEfee biz sizinle aynı yaş tayiz sabah kalkar asla kahvaltı yapmaz eğer çok açsa öğlen yemeğini yiyip 12.30 en geç 1 gibi yatar kalkar yaşar aç değilse kalktıktan sonra öğle yemeği yer oda tabi herşeyi yemez çok seçici dizinde oylemi
Kvldn MiracAlpinveUmutunAnnesi 1 yaşından beri 😅😅😅😅😅 ayyy anlasızca bıdı bıdı glo gdio uzun uzuuun cümleler kurdugunu zannederdi herkes cok gülerdi şuanda konuşuyor ben herşeyi anlıyorum ama herkes net anlamıyo
Cinaralilembek Ozge_AyazEfee bizimki mesela 25 aylık sabah 9 da kahvaltı öğlen 1 buçuk da yemeği 2 de uyur 4 de uyanır kalkınca ara günü nu yer akşam 7 yada 7 buçuk gibi akşam yemeği sonra 9 buçuk da akşam bi kase yoğurt yer 10 da da yatar 😊