Minikuzu Kızım 3 aylık ve kafası aşırı derecede terliyor gecede 3 4 şapka değişiyorum yastık su içinde uyanıyor. Normal mi acaba?
Oglunasikbiranne08 Minikuzu eviniz çok mu soğuk. Şapka neden takıyorsunuz. Sicakliyor demekki terliyor
Deletedmom122 Minikuzu canım 3 aylık bebege evde sapka takılır mı artık? Çıkar sapkasını biz eksi 20 de yasarken bile ben geceleri cıkardım sapkasını, yapma yavruna eziyet etme
Efemm Minikuzu benım oglumda 3 aylık carsafı yastıgı sırılsıklam oluyor normalmiş gecen gün sordum doktora vitamin damlası da kullanıyoruz ya onlarda yapar dedı metozbolizma hızlı çalıştığı için
Atikeemre14 Minikuzu benım kızım 6 aylık 2 aydan ıtıbaren aynı sıkıntıyı yasıyoruz gece mama verecegım zaman sırtına havlu koyuyorum yastıgının yuzunu degıstıryorum kafasının terını sılıyorum
Minikuzu Oglunasikbiranne08 yok hayır evim gayet sıcak tişörtle dolaşıyoruz evde. Ne bileyim çocuklar kafalarından hasta olur dediler bende gece şapkayla yatırıyorum😅
Minikuzu Deletedmom122 bilemedim ki işte hep kafasını sıcak k tut dediler ilk çocuk bende hep şapkayla yatırıyorum☹️
Oglunasikbiranne08 Minikuzu hayır yok gerek yok. Sıkma çocuğu cnm. Terliyoor baksana. Hasta olur Allah korusun
Deletedmom122 Minikuzu çıkar artık annesi yazık su kaybediyor vucudu. Esas terden hasta olur huzursuz uyur Rabbim korur büyümüş artık.
Efemm Minikuzu yataktan kaldırınca dikkat et zaten sadece boyun kısmı kafası terdir sırtı ter olmuyor bizim yelegını giydir emzirmeye kaldırıncada hemen sırtına ince bişey al