Minikuzu ZeynepUlku düştükten sonra bazen iltihap gibi kanama oluyor ben o yüzden pudra kullandım ni süre. Ve bazı doktorlar önermesede ben göbeği içe dönük olsun diye bezini hep göbeği üzerinde bağladım.
Gunayotbasi61 ZeynepUlku benimki dustukten sonra canım mendilerinden bir tane aldım üstüne koydum bezi üstüne bagladim baskı yapsın göbek dışarı çıkmasın diye birde içindeki suyu alsin diye
Minikkurbaga_14 ZeynepUlku bizimde 11 gunluk kızım düşmek üzere dun gece sadece ufak kenari kanamis bez degmis hareket ettikçe kacinci gunde dusuyo cok merak ediyorum simdiye dusmesi gerekmiyomuydu acaba
Deletedmom388 ZeynepUlku Her gün yıkıyordum o zamanlar,yıkadıktan sonra güzelce kurutuyordum.Düşerken de ellemedim hiç kendi kendine düştü sonra hafif iltihap gibi bir şey geldi özenle kuruladım sonra o da kesildi..
ZeynepUlku Minikkurbaga_14 benimde kızım 11 günlük dün hafif bir kanaması olmuştu doktor durmazsa getir k vitamini yapalım durması için demişti çok şükür durdu hafif lekelenmeler normalmiş takip et artarsa getirirsin canım
Minikkurbaga_14 ZeynepUlku insallah bi zarar ziyan olmadan düşerde bi sıkıntı çıkmaz bekliyorum bugun yrn diye düşmesini
Hacere Babusol diye bi cilt temizleme spreyi vardı içinde temiz bezi de var, hastanedeyken doktorumuz göbeğini temizlememiz için yazmıştı göbeği düştükten sonra bi kaç gün onunla temizlemiştim.