NaimeYilmaz Günlerdir yatak örtüsü arıyorum sonunda ölçümü buldum ama aşırı kararsızım. 🙈 Sizce hangisi güzel? Sizin zevkinize güveniyorum!😍
Janss NaimeYilmaz Maymun desenli çoksel ama güneşten solmuş gibi 🥀 Ben üçgenliyi beğendim. 🌹 Ben de kararsız kaldım, böyle durumlarda ya ikisini de alırım ya da hiç almam. 🤯
Sarisin NaimeYilmaz Maymunlu da çok güzel ağaçlı da çok güzel ama maymunluyu daha yakın hissettim 😄 aşırı kararsızım ben de kendim almicak olsam bile karar veremem 🤷🏼♀️
NaimeYilmaz Oglunasikbiranne08 Ben de aynı şeyi düşündüm. Ama maymunlu da çok sönük diye düşündüm. Artık anneler neyi seçerse onu alacağım. Teslim oldum.☺️
Ozge_AyazEfee NaimeYilmaz maymunlunun deseni güzel, diğerinin rengi 💁🏻♀️ bence çocuğunuzun önüne koyun fotoyu bakalım hangisine dokunacak ilk 🥳
NaimeYilmaz Janss Değil mi?? Sadece yatak örtüsü olarak kullanmayacak olsam alabilirdim. ☺️ Az da değil fiyatı.
Icot NaimeYilmaz maymunlu biraz soluk olmasa direkt o derdim. Ama oyumu ağaçlıdan yana kullandım yine çok çok kararlı değilim 😅