biraskmasali Arkadaşlar leslie yapanlar Nerden videoları izliyorsunuz sıraylamı açılıyor bilgi verebilrmisiniz
Gizemabc biraskmasali youtube ta kendi sayfasina giriyorum. Basta tek tek videolarin hepsini uygulayayim dedim. Sonradan kendime birkac video velirledim genelde ayni videolari uyguluyorum
Sevdammm08 biraskmasali YouTube san izliyorum Leslie 2 mile yapıyorum doktor önerisiyle peşinden de zumba By Patrick yapıyorum
Tosbigim biraskmasali o gün hangisini yapmak istiyorsam yapıyorum videodan videoya değişiyor bazen yöneten kişi enerjik oluyor benide motive ediyor.. mesela Nick..😆
Senayy Ben bundan bikaç sene önce leslie yapmıştım bir ayda 5 kilo vermiştim çok sağlıklı bişekilde uzun bi süre korumuştum kilomu 3 mil yapardım hergun 45 dk surerdi
biraskmasali Senayy bende başladım bugün dışarı çıkamıyorum enazından evde birşeyler yapmalıyım diye düşündüm bende doğumdan sonra hiç kilom gitmedi enazından biraz klo versem fena olmayacak teşekkür ederim 😍
Kybele Limoncicegiiiii ek gıdaya geçtikten sonra başla, sütün tadı değişiyor terledikten sonra ve bazen emmek istemiyorlar. Ne kadar oldu doğum yapalı?
Limoncicegiiiii Kybele 33 günlük bebeğim ☺️ Yamuna tayt aldım omdan etkisini görmek icin yapmak istiyorum