Birgul Bugun 40gunluk olucaz ama bebegim uyku sorunu yasiyor gazla beraber reflu yatagnda yatirip elimle salliyorum.ana kucagi alsam kullanisli olur mu elim kopuyor sallamaktan en azindan ayagmla sallarm diye dusundum.kullanan ve ise yaradgni goren var mi?
Kbraa34 Birgul kucak istiyorsa sürekli yatmaz. Benim kız 4. Ayında 10 dk aralıksız oturmamıştır ana kucağında
Gizemabc Birgul benim kizim da kucak ister ve gazli huysuz. Anakucagi kullaniyoruz, iyi ki varmis. Elim kolum belim dayanmazdi
ozgurkus Birgul 2 aylıkken başladık ana kucağına 2 buçuk aydır kullanıyorum iyiki almışım diyorum elim kolum oldu benim.Çol memnunum
Aslunal_ Birgul aslında o kadar belli değil ki durup durmucağı 🤷🏼♀️ Ben çok iyi yorumlar okudum işte bebeğim duruyor diye. Satın aldım kızım sağolsun birkaç kez bindi ama asla durmadı. 10 saniye falan 😂 letgoya koydum 🤷🏼♀️
Deletedmom278 Birgul Elektrikli anakucağı kullandım 2. Ayda aldım 7. Aya kadar. Kademeli zaten 2 de çalışıyordu genelde hafif sallıyor uykuya geçişlerde çok işime yaradı. Düşünürseniz eğer baby&plus wind.
KornZorn2020 Birgul benimkiler çok küçüktü gaz olunca sürekli kucağıma alırdım ve alıştılar. Sürekli ister oldular. Koydum ana kucağına ayaklarınla ileri geri sallıyorum 🤣 şimdi de ana kucağına alıştılar ben de bacak kası yapıyorum hahah
Elifffyvz- Birgul bana bi arkadaşım hediye olarak aldı da ona duacıyım🙃☺️ Kucağımdan inmiyodu bebeğim.ama ana kucağı olduğundan beri daha rahatım çok şükür 🤗 gündüzleri onda uyuyo hatta bn çok faydasını gördüm.ilk başlarda çok ağladı tabii zorladı beni ama alıştı.sz de deneyin bnce🤗
Birgul Elifffyvz- elektonikleri cok pahali ya alirim bi de yatmaz falan elimde patlar manuel alcam bakalim bugun deniycem insallah durur ya yoksa cidden sinirlerim yiprandi artik.o agliyo ben agliyorum
Elifffyvz- Birgul yaa kıyamam allah kolaylk versin inşallah 🤲🏻 Bence de bi alıp deneyin elektronik olmayanlar çok pahalı değil zaten onlardan alablrsinz.hemen alışmazsa da pes etmeyin uğraşın bn çok faydasını gördm