Zeynepkskn Selam kızlar. 1.5 aylik bebeğim gündüzleri hiç uyumuyor.Geceleri ise 4 5 defa uyanıyor. Sizce düzelir mi bu durumu yaşayan var mı
Mehtapsercee Zeynepkskn aynıyız canım hergün zombi gibiyim gündüz uyku yok gecede 5 kere uyanıyoruz fazlası var eksiği yok ilk 3 ay böyleymiş diyolar hep bekliyorum sabırla daha sonrada 4.ay atağı başlıcak o zaman da aynı dahada zor geçicek oda 1 ay kadar sürecek sanırım sabır rabbim sabır senin bebeğinde gece sürekli ses çıkarıp ıkınıyomu sıkıyomu kendini yerinde duramıyomu
Dragonannesi Bu düZenli mi bu şekilde yoksa bazı günler mi ? Bizimki bazen çok güzel uyuyor bazen hiç uykusu yok.. aslında ben rezene Melisa çayı demliyorum hatta içine çörek otu kimyon filan da atıyorum sabah akşam onu içiyorum güzel uyutuyor bence 😊
Zeynepkskn Dragonannesi 1 gün çok güzel uyuyor 4 gün hiç uyku yok mesela🙄 hepsini içiyorum ama yine aynı maalesef
Dragonannesi Zeynepkskn sabah akşam bu şekilde çay içiyor musunuz ?? 5buçuk 6buçuk arası atak haftası diyor ondan mı acaba ?
Zeynepkskn Mehtapsercee aynen o bizde de var canım değişik sesler çıkarıp kollarını titretiyor sanırım gaz sancısı .Rabbim güç kuvvet versin
Mehtapsercee Zeynepkskn amin canım amin delirmemek elde değil valla 😭evet gazdan çok çekiyo bebeklerimiz memede çok durmasıda gaz yapıyomuş öyle duydum ne kadar doğru bilmiyorum tabii ben hem meme hem mama veriyorum gece daha çok gazlıyız biz siz nasılsınız?
Zeynepkskn Mehtapsercee sezeryanla doğum yaptım ben canım ilk günler sütüm az az geldi bir kaç gün mama verdim sonrasında mamayı istemedi. Gün boyu memede kalsa yeri var 😂 hiç bırakmak istemiyor sanırım gaz sorunu da ondan
Mehtapsercee Zeynepkskn ben normal yaptım doğumu ilk kızımdada böyleydi ikinci oğlumdada oldu tek sol göğsüm küçük sağ büyük belli oluyo dışardan az oluyo ikisindede sütüm gerçi sağda yine var şükür ben ikisinide ha bire veriyorum sütümü alsın diye yetmediği için mama verdim ilk zamandan beri
Zeynepkskn Mehtapsercee hımm benim şükür şimdi süt sorunum yok canım uykuda düzene girerse bizden iyisi yok 😅
Zeynepkskn Dragonannesi Bizim saatimiz yok canım atak için öyle komik ağlamamız yok şükür. Sabahları rezene içiyorum akşam da papatya içiyorum
Zeynepkskn Dragonannesi ilk ayda ben çekiyordum da yavaş yavaş düzeliyor bakalım şimdi doyduğu zaman bazen kendi bırakıyor yoksa emmeyi bırakıyor ben çekiyorum