Eylul25 3ay10günlük kızım sütüm yetmediği için bu mamaya geçtik ancak 2gündür kaka yapamıyo gazını çıkardığı halde masaj yaptık zeytinyağı verdik böyle bu durumla karşılaşan varmı ne yapmalıyım 🤷♀️
Sumeyyeabic Eylul25 canim benim sütümde arada yetersiz geliyo bnde baştan beri kullaniyorum oyle bi sorun yaşamadık
Eylul25 [bilinmeyen] mamadan olduğunu düşünüyorum anne sütüyle hiç sorunumuz olmadı bu zamana kadar ne zamn sütüm azaldı mamaya başladık bu sorunumuz çıktı ve artık napıcamı şaşırdım 😔
Arvenceren Kzm doğduğunda kullanmaya başlamştm sütüm gelmemişti çok kabız yaptı degiştrdm evolvia aldm uzun süre kullandm memnundm ama fiyatı biraz pahalşnca degiştrdm bebelac aldm ondada sorun yaşamadm
BaloglumM Eylul25 kıyamam yaa Rabbim yardımcınız olsun şükür biz atlattık sıkın dişinizi oyle boyle büyüyorlar kimyon denediniz mi
Sdnbln Günde 6 kez mama ile besliorum gece hipp combiotic gündüz golden goat veriorum böylelikle kabızlık sorunu ortadan kalktı fakat sadece golden goat içeriğinde prebiotik olmadığı için kabız yapıor evet 2. Bir yöntem organik zeytin yağını 1 cay kaşığı golden goat mamaya eklemek 120 cc ye 2 cay kaşığı koyuyordum oda sorunsuz halletti kabızlığı
Eylul25 Sdnbln bide onu deniyelim hem mama hem süt gidiyodum hipp deniyelim zeytinyağı koyuyorum mamasına da