El_mira Rumeysa34 ciğerlerde bir sorun yok dedi kanın biraz yüksek çıkmış onun için 14 gün evde kal dedi bende korkuyorum kan yüksekse kütü birşey olurmu
Rumeysa34 El_mira canım benim ciğerlerde sorun yoksa elhamdulillah İnşaAllah güzel zaman geçir evi bol bol havalandır kimse gelmesin gitmeyin Allah büyük ve bolca C vitamini tüket 😘 çok geçmiş olsun
El_mira Oznur112 yok birden bir yorgunluk titreme çok titriyorum sonra ateş ilaç içince düşüyor terliyorum titreme idrar yolu enfeksiyonu dedi bide kan değerim yüksekmiş ama çok şükür ciğerlerde bir sorun yok anaların duası kabul olur dua edin ALLAH çocuklarıma bağışlasın inşala
12_yil_sonra El_mira hiç korkmayın çoğumuz bir grip gibi atlatacağız . Ciğerlerde sıvı olmadıkça zaten evde ilaçla tedavi oluyor pozitif çıksa da illa yoğun bakımda olmayacak çoğu kişi . Evde maske takın , ellerinizi çokça yıkayın
El_mira 12_yil_sonra bende üyle yapıyorum inşalla işe yarar ben kızımla oğlundan bide anemden çok korkuyorum çocuklar sürekli yanımda anemde tansiyon şeker nefes darlığı var