mutire 5 ay 7 günlük kızım var . Her uyku öncesi ağlıyor saatlerce. İlla aglayarak yorulacak öyle alacak memeyi ağzına. Cildiricam bu durumu yaşayan var mı ? Malum hastaneye gitmeye de korkuyor insan.
Mutlubiranneyim mutire canım belki aç degldir memeyi zorla veriyorsan eger.bide ben oglumu yüz üsttü yatıyorum aglıyosada gazını çıkarır gibi sırtına vurup pış pış pış diyorum bir iki dakikaya uyuyor🙏 ama her bebege güvenip yüz üstü yatırılmaz Allah korusun burnunu falan kapatır.
Cicekimftm mutire 30 ekim doğumlu kızımda öyle yapıyor son 1 haftadır. Ama biz diş çıkarıyoruz ona bağladım . Uyku saatini geçirmemeye çalışıyorum
Mutlululuk mutire Benim oğlumda 5 aylık aynı şeyleri bizde yaşıyoruz en son yorulup kucagımda uyuyakalıyor yarım saat sonra tekrar uyanıyor 😥
Ozlemyilmaz mutire 2 gun oldu 5.aya girdi uyumamak icin direniyo resmen onceden emzigini alir ayakta sallar uyuturdum smdi ne sallanmak istiyo nede emzik bağırıyo resmen memede uyurdu onu da fazla fazla emiyo kusuyo 11 bazen 12 de uyuyan bebeğim 2 den asagi uyumuyo artk 😐
mutire Cicekimftm benim kızım da 29 Ekim canım. Diş çıkardığını nereden anladin dis görünüyor mu belki bizimki de mi aynı acaba ya ellerini yiyecek artık ağzına sokmaktan ağız suyu desen akıyor epey
mrvnh mutire Benim kızım da 28 Ekim doğumlu. Ellerini ağzına almak için çıldırıyor🙈parmak emerken de mmm diye ses çıkarıyor Çok tatlıymis gibi😂
Cicekimftm mutire [url=https://hizliresim.com/R6XhL3][img]https://i.hizliresim.com/R6XhL3.jpg[/img][/url Bu şekilde farkettim. El hep ağızda,ne bulursa ağzına götürüyor.diş kaşıyıcı oyuncak,kitap kıyafet ,çıngırak ne denk gelirse. Salyasıda çok
ertugrulbey19 Ay bizim de 5 aylik olmamıza 10 gün falan kaldi bizde bu durum bayadir var 5.ayda atak bitiyor bende geçer diye umut ediyordum gecmiyor mu 😣😣😣
mutire Mutlululuk al bı tane de bende aynı dediğin gibi. O zaman bu bir süreç heralde 4.ay zor diyorlardı ama 5 daha zor sanki
ertugrulbey19 mutire Of yaaa ben de gün sayıyorum çünkü her gün uyuturken bogusuyoruz resmen. Hele gündüz daha beter neredeyse gündüz hic uyumuyor
mutire LuckyMommy meleeekkkk nerelerdesin nasıl gördün anlat bakiyim nasılsın kuzu sen ek gıdaya başladın mı ya gerçi kaya erken başlayacaktı demi