Kubraasel Arkadaşlar merhaba … Bebekligimden bu yaşıma kadar olan kronik kabızlık problemim var annem çocukken de ilaç kullanırmış bana ve böyle böyle hemoroid sorunum oldu doktor muayanesinde ilaçla biraz tedavi olmuştu ic hemoroid di o zamanlar … Hamilelikde daha da arttı bu durum ve daha da ilerledi şuan 3 meme çıkmış dışarı kanama vs oluyor arada kabızlık çok kötü durumda olduğu için ilerledi 10 günde 15 günde bir lavaboya cikabiliyorum oda müshil ilaçlarıyla 😔 yoğurt lifli gıdalar bol su kuru kayısı incir hersey denedim faydası yok hem hemoroid icin hemde bağırsak çalıştırmak için önerebileceginiz etkili yöntemler varmı 🤔😕😔
idil1990 Kubraasel babam bu sebepten ameliyat oldu hala zaman zaman dupholac surup kullaniyor tivalete rahat cikabilmek icin kabuz oldugunda o bolgeye bebe yagiyla masaj yap biraz bekle gevsesin oyle cikmaya calis malesef tek yontem kabuz olmamak yedigine dikkat edip tuvalet takibi yapmak 😢 annemde hep tuvalete cekirdekle ciktigini dile getirir her aksam bi case yer yag icerigi fazla oldugu icin metobolizmami calisitiriyor der denemekte fayda var gecmis olsun
KornZorn2020 Kubraasel canım ben de hemoraidim üstelik çatlağımda var. Kantoron yağı sürüyorum içeri. Çıkan memeye de rectoderm diye bir ilaç sürüyorum sabah akşam anında memeyi küçültüyor. Ama mercimek kadar sürmen lazım. Oh rahatlatıyormuş gibi çok sürme sakın 10-15 saniye içinde beynine zank diye bir baş ağrısı girer Allah korusun. Damarları genişlettiği için baş ağrısı yan etkisi var o yüzden mercimek kadar sür. Bir de zeytin çekirdeği yut günde 2 tane
KornZorn2020 Kubraasel eğer imkanın varsa leğene koy kaynar su dayanabileceğin osıya geldiğinde otur içine. Ben taharetimi de sıcak suyla yapıyorum biraz daha rahat oluyor geçmiş olsun
merlin_hypatia Kubraasel birsürü krem ilaç denedim en son kantaron yağı ama el yapımı olacak içinde bitkileri dahi duruyor onu her tuvalet sonrası sürdüm resmen içine gittiler doğumdan sonra 6 tane falan fırladı benim doktor ameliyat edelim demişti dikişlerin geçince
Kubraasel idil1990 denedim ama maalesef yine olmuyor biraz ölçülü yiyorum belkide ondan göremedim faydasını bilemedim 🤔
Kubraasel KornZorn2020 kantaron yağı maalesef virüsten dolayi çıkıp da alamadim evimdede yok. Bi krem duymustum bende procto glyvenol diye 2 gündür kullanıyorum ağrısını aldi ama şişlik aynı 😔 bide sizin dediginizi denicem çok teşekkür ederim 🌼
KornZorn2020 Kubraasel rica ederim bulursan doğalını al kantoronun 🌝 dediğin krem ağrı geçiriyorsa onu da ben deneyeyim 🤣 ne çektim bu kıçtan
Dnzdnz Kubraasel bende çatlak vardı bu krem çok iyi geldi sıcak su oturma banyosu da iyi geliyor birde zeytinyağı içmiştim bir kaşık günde ara ara kuru kayısı yedim aç karna
Kubraasel KornZorn2020 ben ağrıdan ağlıyordum resmen hatta bu kremi eşim gece nöbetçi eczaneden aldı o derece ağrım vardı 😊 eczacida etkili bir krem demiş ve ilk sürmem de acıyı hafifletti ikincide tamamen aldı ağrıyı tavsiye ederim 🌼
MehmedinAnnesi1 Coban cantasi cayini ac karnina her sabah icmeni tavsiye ederim mucize bisey kötü olan tarafi hamile ve emzirirken icilmesi uygun degil bebek icin
Kubraasel merlin_hypatia kantaron yağını çok duydum inşallah bulabilirim orjinalini ve bende şifa bulurum inşallah 🤲🏻💙
Kubraasel Dnzdnz aynen bende öyle yapıyorum ama maalesef müshil bile arada fayda etmiyor o derece ilerlemis durumda kabızlık 🤦🏻♀️
Birogretmenanne Kubraasel malesef aynı sorunu ben de yaşıyorum. Dediginiz gibi benimde çocukluktan bu yana kronik. Kabızlık ve buna bağlı hemoroid. Bende ne yesem ne içsem fayda etmez. Tek çözüm benim için şu olmuştu çocuktan önce. Sabah ise gitmeden yarım saat daha erken kalkıyor ve kendimi hiç zorlamadan tuvalette sadece oturuyordum. Bunu alışkanlık haline getirdim ve hamilelik döneminde kabızlık yaşamadım dolayısıyla hemoroid de azaldı. Ama şimdi bebek olunca böyle bi düzen kurmam mümkün olmuyor. Haliyle tekrar başladı ikiside. Şimdi de çok zorda kalırsam fitil kullanıyorum. Hemoroid için ayrıca çörek otu yağı aldım makat bölgesine bi kaç damla sürüyorum ve rahatlatıyor.
Kubraasel Birogretmenanne o tuvalet alışkanlığını doktorda tavsiye etmisti aslında ama bebek olunca bu çok zor maalesef çörek otu yağını denicem teşekkür ederim 🥰🤗
Zehramira Bende çok çektim bıçak gibi saplanıyor oturamıyordum.3-4 tane patlıcan sapını kaynatıp suyunu aç karnına içeçeksin 5 gün hafif kanadığını göreceksin kanadıkça düzelecek günden güne iyileşeceksin.Bu tarif bana çok iyi geldi umarım sanada iyi gelir .1 hafta önce duramıyordum şu an çok iyiyim 👍
Kubraasel Zehramira evet bunuda duymuştum inşallah bendede ise yarar mutlaka denicem çok teşekkür ederim 🌼💙
Zehramira Kabızlık için ise kuru kayısı hoşafı yapabilirsin,sıvı beslenebilirsin,lifli gıdalar ,kepekli ekmek yada duphalac şurup 👍
Kubraasel Zehramira hepsini denedim hatta ekmeği pilavı tamamen kestim ama yine yok maalesef 😔😔 duphalac surubu çok duydum doktor bana magnezi calsine verdi ama çok aşırı bulantı yapıyor bende aslında keske ilaca gerek kalmasa öyle de vücut o ilaca alisiyo onsuz hiç boşaltım yapamıyor maalesef 😔😔😔
Zumraa12 Kubraasel meme oluşan bölgeye sarımsağı 2 ye kesip sürüyorlar sıka sıka sulu şekilde sürülüyor bunu Bi kaç kişiden duydum düzenli Bi kaç gün kullanımda küçüktüyor sadece biraz yakıyormuş dene bence😉
Kubraasel Zumraa12 mutlaka denicem vicks duymustum onu denedim yakıyor ferahlatıyo ama küçültmüyodu sarımsağı deneyeyim bide 😊🌼
KornZorn2020 Kubraasel teşekkür ederim canım benim alacağım. Bazen otururken gözümden yaş gelir acıdan simit kullanıyorum ama yine de zonk zonk 😓 geçmiş olsun 🌝