Lokum03 Kızlar merhaba Gaz sancılarını engellemek için aktardan kimyon tohumu ve rezene aldım yemeklerden sonra veya önce iciyorum toplamda günde 2 ya da 3 defa. Kullanan ve yararını gören var mi?? Bir de Bir zararı var mıdır??
Rabiays Lokum03 ben hem içiyorum gende birkaç kaşık bebeğime veriyorum canım bebeğime bakıyorum çok zorlanırsa veriyorum altına sıcak su torbası koyuyorum anında yapıyor bir sıkıntı olmuyor şok şükür 1ay 6günlük
Bahartunali Lokum03 bende kimyon anason rezene tohumunu karıştırdım aktardan içiyorum her gün 2 bardak ama bebek çok gazliysa yapacak birsey yok benim bebeğim kolik hep gazımız var hep agrimiz var nr yaparsam yapayım etkisi YOk
Lokum03 Rabiays Yavruya hic vermedim kendim içtim hep etkisini gördüm ama bebek fazla uyuyor rezene ve kimyon etkisi mi acaba?
Lokum03 Bahartunali offf hadi ya.. geçer inşallah. Bizim etkili oluyor az çok ama uyumadı artıyor emmesi azalıyor gibi biraz tedirgin oldum.
Baharkuzey Bahartunali üst damağına elinizle birkaç damla doğal çörek otu yağı sürün benimkide öyleydi çok iyi geldi ayağınada acı elma yağı sürüyoruz altına bir kaç damla ama çörek otu yağını mutlaka deneyin
Bahartunali Lokum03 insallah geçer canim sabirsiZlikla bekliyorum geçmesini ne gecemiz ne gündüzümüz var
Bahartunali Baharkuzey ben çörek otu çağını içirdim ayak altını karnına masajlar yaptım ama hic bir etkisi olmadı maalesef