Mrb arkadaşlar uzun olacak ona göre okumak isterseniz başımla beraber. bi kaç ay sonra evliliğimin üçüncü yılı dolacak. Eşim çok düz bi insan sürekli bu konuda tartışırız eve girerken de çıkarken de öpsün , gün içinde sorsun istiyorum bi kaç msj atar sorar bunu inkâr edemem ama msjlarda yazdığı gibi yüzüme de aşkım bitanem desin istiyorum ama o sadece cnm der. Anlayacağınız böyle basit manevi beklentilerim war. Ama ona bunları yapmak zor geliyor. Çocuktan önce küser kendisiyle üç dört gün hiç konuşmazdım ama çocuk olduktan sonra mecburen konuşmak zorunda kalıyorum tabi soğuk ve sayılı kelime kullanarak. Dünde oturup konuşalım meseleyi halledelim dedik . Konuşurken TV’ye bakıyor vücudu başka yöne dönük genelde ben konuşuyorum dakikalarca kendi ya ne diyeceğini bilemiyor ya bi iki kelime ediyor saçma cwplar falan. Ben ewe geldiğinde kısa da olsa bi iki muhabbet döndürelim. Neşeli geçsin zaman istiyorum. Ama kendi konuşsa bile bi kaç cümle kurar ewin eksiğiydi,faturalarıydı, çocukla alakalı konular olsun onlar bile bi kaç dklık muhabbetler. İşten gelir yemek yer ,yemekten sonra kalkar sigara içmeye o sırada o gelince bu sefer ben mutfağa geçer mutfağı toparlarım giderim içeriye. Biraz çocukla ilgilenirim o da aynı şekilde, uzanmış vaziyette tv izler elinde tlfn biraz durur tekrar gider sigarasını içer yatağına geçer biraz daha tlfnla oynar sonra yatar. İşi olduğunda çok güzel beklemesini bilir. Bense gün boyu dönmekten helak oluyorum işe güce el atmaz nadiren söylememle yapar. Zor mu yani bi aşkım demek bi iki işe yalandan el atmak oturup sohbet etmek . bunları dediğim gibi nadiren yapar ve genelde bir iki muhabbet sonrası konuşma olmaz ben bişey anlatırsam filan konuşulur. Böyle olunca da sinirli oluyorum çocuğa da yansıyo ister istemez.Tartışma esnasında çok söyleniyorsun herşeye müdahale ediyosun akışına bırak artık bu muhabbetler( tartışmalar)beni sarmıyo dedi yani benim bana şöyle dawran ilgi alaka göster dememin bi önemi yokmuş içinden bu kadar yapmak geliyormuş. Ek olarak dışarı ayağı yoktur ewden işe işten ewe. Tlfnu da sürekli gözümün önündedir yanlış bişeye denk gelmedim. Bende bıraktım karışmayacağım,
kendisiyle de konuşmayacağım, bakalım bu soğukluk daha mı iyi. Yanlışım nerede siz söyleyin bayanlar🙄