Mevara Merhaba canım anneler bebeğim 6 aylık bir dişi geldi 🤩lakin emmesi çok azaldı normal mi? Meme başına geçiyor etrafı izlemekten emmiyor.😒
bbmbbm Mevara bizimkinin dişi yok ama belirtileri fazlasıyla var bizimki de çıksa da kurtulsak🙈 etrafı izleme meraklı 1-2 aydır var ama iştahsızlığı 1 haftadır var büyük ihtimalle dişten kaynaklıdır diye düşünüyorum canım
AyseTugba22 Daha dişimiz çıkmadı ama emerken etrafı izliyor ses gelince hemen bırakıp dönüyor bakıyor 😀 çok tatlı normal bence
Mevara bbmbbm evet ya hayırlısıyla kazasız belasız çıkıversin🥳çok tatlılar ama emseler güzelce daha tatlı olacaklar🤩
Yazeyzeh 5 ay 19 günlük kızım iki gündür ateş isal bende diş diye düşünüyorum iştahsızlık hat safhada uyuyacagı zaman çok güzel emiyo
MrvMrv95 8 ay 10 gunluguz 2 disimiz var 3. De ucu gorunuyo hiç bişey yemeyo ishal ateş huysuzluk çok var bide sürekli bizi ısırmak istiyo
Deletedmom409 Mevara Bizde 5 ay 26 günlüğüz emmeyi bırakıp etrafını izliyor birinin sesi de gelse hemen bakıyor damakları şişmiş ama izin vermiyor bakmama emziğini ısırıyor diş belirtileri var ama diş yok şuan bile uyanık zor yatırıyorum. Sizde belirtiler ne oldu Acaba
Mevara Deletedmom409 normalde gayet güzel emen bebek bu aralar iştahsız bir de geçen biraz ateşi vardı, elleri hep ağzında zaten🥴 sizin de en kısa zamanda çıkar inşallah canım
nur_eayni_h Mevara benimki de 6 ay 10 günlük 2 incimiz var 😍 etrafı izleme hat safhada .. bazen ben bile kımıldasam bi hareket yapsam hemen bırakıyor,, daha konuşmadan bile🙈 çünkü artık çok fazla uyarıcıları var emmeyle kim uğraşacak😂😂
Deletedmom409 Mevara evet bizde de var ne eline ne geçse ağzına götürüyor eller zaten hep ağzında ateş te çıkıyor inşallah bi an önce çıkar 😍