merlin_hypatia Benim 1 aylık bebeğim var gündüz 2 3 saatte bir emziriyorum ama gece hiç acıkıp uyanmıyor 6 saat uyuyor uyandırıp emzirme li miyim şuan 6 saati bulmak üzere kıyamıyorum aç diye bir fikir verin lütfen
cansukayra merlin_hypatia 2 saatte bir emzirmen gerekiyor 6 saat uzun bi süre kan şekeri düşer kaldır zaten uykusunda emiyor geri uyur
Ssedaa merlin_hypatia canım ben 1 ay dolduktan sonra uyandırmadım hiç kendisi uyandı ama 6 saat olmuş uyku arasında emiyorsa o şekilde dene istersen
Azizeguney merlin_hypatia uyandırıp emzirmen gerekiyor sarılık olabilir emmez ise. Şuan çok küçük o yüzden siz uyandırıp emzirin
Uyukucukoala merlin_hypatia canım bebeklerin 4 saaten fazla aç kalmasıı doktorlar önermiyo bence uyandır 4 saati se bekleme 3 saate bir al emzir uykusunda gece sadexe altını değişme zaten habile kaka yapmıyorlar saabah 7 gibi altını değişirsin ben bebeğim doğduğundan beri hiç 12 den 7 e kadar altını değişmedim ve maşallah pişik dahi olmadık emip hemen de uyuyo şuan 2 aylığız düzenimiz hala devam ediyor
merlin_hypatia cansukayra Ssedaa Azizeguney ama kaldırınca altını da değiştiriyorum uykusu açılıyor yanlış mı yapıyorum bir de sarılık ilk günlerde olmuyor mu
cansukayra merlin_hypatia ben kaldırıyordum doktorum öyle demişti kesinlikle yap dedi hatta saat kurup kalkıyordum 2 buçuk aylık Olana kadar yaptım sonra kendi kalkıyor zaten
merlin_hypatia Uyukucukoala cansukayra Kalben17- tamam çok teşekkürler keşke daha önce danışsaymışım inşallah Bi zararı olmamıştır 😟
Kalben17- merlin_hypatia canım mutlaka uyandır emzir ben de uyandırmamıştım kontrole gittiğimde zayıfladığını gördük kilo almak yerine çok üzülmüştüm
Kalben17- merlin_hypatia insallah kuzum çünkü kan şekerleri düşüyor bu sefer ağlamıyorlar ama zayıflıyorlar sen 2 saat değil ama en fazla 3:5 saat aç bırak gece , gündüz 2 saatte bir zaten o alışacak ve düzen kuracak suan daha çok küçük
Elifhanim merlin_hypatia uyandir. Canim 6 saat cok uzun bir sure ortalama bu zmanlarda 3.saatte bir mutlaka yedirin diorlar doktorlar
merlin_hypatia Kalben17- gece uyanınca mutlaka gazını almak gerekir mi peki bazen çok bekliyorum ama çıkmıyor gazı
Dorukcummmmm merlin_hypatia uyandırmalısınnn iki ay olana kadar daha sonra kendisi o iki saate kalkmaya başlıcaktır 💙
Hpekduru merlin_hypatia benim bebegimde 1 aylik saat başi uyaniyo ve gece uykusu hic yok sabaha kadar agliyo yada surekli uyanik
1Mother1Boy merlin_hypatia 2 saatte bir emdirmeniz gerekiyor kan şekeri düşer. Sarılık olur allah korusun
deletedmom247 merlin_hypatia Benimde öyleydi o aylarda ben kendim kaldırırdım gece ama sürekli değil.
Annekeki O donem 4 saatte bir uyandirmadan alip memeye koydum. Altini degismene gerek yok kaka yapmadiysa. Bezler 12 saat kuru tutuyo. Yoksa uykusu acilir. Ben gece en son alt degisip pisik oncesi suruyorum ve gece hic altini acmiyorum.