iklima_1234 Yahu sizin de bebeğiniz sürekli emmek istiyormu emziriyorum eşime veriyorum uyutması için tekrar emiyor. Kendi başına durmuyo hep aklı emmekte
AhmetAras iklima_1234 nerdeyse 22 aylık karnını doyuruyordum yine emmek istiyor gece full emiyor zaten yenidoğan gibi aynı saatbaşı geliyo meme diye 😁
Eymen-ege iklima_1234 ayni sorun bizdede var emerken uyuyo agzindan çekince çığlığı basiyo saat kac oldu bak hala emiyo yanima yatirdim artik cunku oturamiyorum dikislerim batıyo😔
iklima_1234 AhmetAras 1.5 aylık evet hep emmek istemesi normal ama bi 5 dk biyerde durmuyor kucağımda hep emmek istiyor su bile içmeye zor gidiyorum
iklima_1234 Eymen-ege bende oturamıyordum fitil kullandım ve çok rahat ettim istersen doktoruna danış ben öyle yapmıştım
iklima_1234 Eymen-ege hadi ya bilirim o acıyı berbat birşey ama fitil beni rahatlatıyordu nasıl işe yaramadı
Eymen-ege iklima_1234 inan bende anlamadim cok zorlaniyorum bide şişlik var simdi hic oturamiyorum yatarken bile birden sancı giriyo 😔😔
iklima_1234 Aynı bendeki durumlar. Doktorum muane etmişti fitil verdi sonra kendim kullandım evde onun sayesinde oturdum yemek bile yiyemiyodum acıdan çok üzüldüm ya çok zor durum