Ysm28svs Zeynepomer96 benimki dogdugundan beri bizimle yatiyo bizimle kalkiyo canm.sadece dogdugunda 3 ayina kadar hep ben gece kaldirdim emzirdim ama simdi kendi acikinca kalkiyo cok nadir onun dışında 11 yatiyo sabah 7 kalkiyo
Whiteangel111 Zeynepomer96 bebeğim 12 1 de uyusun sokaga cikip gobek atmazsam benimki 4 de 5 te uyuyo
El_mira Zeynepomer96 vala bizim ne gündüzümüz var nede gecemiz hep aynı bide 18 günlük dıha gazı çok var çıkaramiyorda
Zeynepomer96 [silindi] gündüzleri 1 saat uyuyor 1 saat uyanık kalıyor uyutmadığjmda huysuzlanıyor. Gündüz 5 dk da uyuyan çocuk gece 10 da uyutmaya başlasam 12 de uyuyor 2 aaat sallıyorum
[silindi] Zeynepomer96 Benim kızımda yarım saat uyur en son gündüz uykusunu 6 da bitmiş oluyor sonra 8 9 gibi uyutuyorun sabahta 7 de kalkıyor bizim düzen bu şekilde. Sabah kaçta kalkıyor pekş
Minamerve Zeynepomer96 aala öyle bişey yok çok nadirdir yani 🤦🏻♀️ O kadar yorucu oluyor ki gün geçtikçe ve benim kızım ben delisi asla kucaktan yere inmeyi sevmiyor kimseye gitmiyor