Asel311018 Merhaba arkadaşlar 35 günlük bir bebeğim var bebeğim su gibi kaka yapıyor hemen değiştirmeme rağmen pişik olmasına sebeb oldu doktora götürdüm bezden taşarcasına yapmadığı için normaldir dedi fakat 10 gün oldu hala geçmedi yaşayan var mı ne önerirsiniz
Yabrukus Asel311018 sizin yediğiniz şeyler de pişik olmasına sebep olabilir bezini değiştirdikten sonra poposunu zeytinyağıyla yağlayabilirsiniz
Zeynep1453 Yamansmom Asel311018 kantaron yavi kesin çözüm kızarıklık görünce sürüyorum diğer değiştirmeye kadar geçmiş oluyo
Nily Asel311018 ishal olduğunu doktormu söyledi? Islak mendil kullanmayın pamuk ve ılık su ile temizleyin kurulamadanda bağlamayın. Faydasını görürsünüz.
Yamansmom Sakın zeytinyagi surmeyin direkt olarak bi kere yaptim o hatayi pisman oldum kipkirmizi oldu poposu cocugumun asidik ozelligi varmis yapmayin
Asel311018 Yamansmom doktor söylemişti zaten asitli olduğunu için zeytin yağı zarar verebiliyormuş çoçuğun cildine
Asel311018 Nily bezden taşarcasına yapmadığı için ishal olmadığını söyledi fakat kakası sıvı normal olduğunu pişiğinde bundan kaynaklı dedi herhangi ilaç vermedi
Ulku Desitij pisik kremi mavi olan 1 numara pisige muhtesem kesjnlikle oneririm icinde cinko var cunkj