Katipmoms Selam arkadaşlar 23 günlük bir kızım var son 1 haftadır inanılmaz gaz sancısı çekiyor yavrum kıpkırmızı oluyor uykusunda bile inliyor nurse harveys kullanıyoruz ama pekte etki gördüğümü söyleyemem acıkcası bi öneriniz var mı ya
fatimas27 Katipmoms canim yediklerine dikkat etmen lazim en basta bio gia var probiyotik hemen faydasini gormessin ama sonrasi icin cok iyi kizim 3 aylik cok sukur kalmadi sorunumuz
Minikuzu Katipmoms günde 3 defa rezene ve anason karıştırıp içiyorum ve kızıma 2 3 çay kaşığı veriyorum gayet rahatlıyor. Hiçbir gaz damlası işime yaramadı.
Deletedmom812 4 ay çekmiş birisi olarak söylüyorum ne rezene ne acı elma yağı ne damlalar ne sıcak su torbaları hiç biri fayda etmiyordu bize banyo yaptığında bir kaç saatliğinede olsa rahatlıyordu
Elifismail 5 bucuk ay cektim 7/24 ağlamalı bir gaz sancısı kiraz cekirdekleri sicak havlular masajlar nurse halveys sam simplex biogai rezeneler daha neler neler ama inanin bizde hic biri işe yaramadı
deryardakayra Bende varım 😥😥çok üzülüyorum el kadar yavrum yeni doğum yaptım (13gün) çok gazı var gaz damlası veriyorum,sıvak havlu sarıyorum,bebe yağıyla masaj yapıyorum yok yok yok sabaha kadar geziniyoz evde😥😥azcık uyusa seviniyoruz eşimle 😥😥