mmerveymen iyi akşamlar 2.5 aylık bebeğim var sürekli parmağı eli ağzında şappur şuppur elini emiyor ac desem emziriyorum sonrasında yine aynı emzik veriyorum onu ağzından atiyo elini emiyo bu durum bir iki haftadır var neden olur nasıl unutturabilirim ?
Tuba mmerveymen O aylarda benim oğlumda yapıyordu aynısını. Yaklaşık 3 aylıkken bıraktı ve emziği kabul etti🥰
EzoAlvina mmerveymen ellerini tanıyor bu gelişiminin iyi olduğunu gösteren bir hareketmiş. Bizimki de öyle 3 aylık önü sürekli salya içinde kalıyor. Eller hep ağızda ve bir de üst açma sorunu başladı. Ayakları ile üzerini çok açıyor. Bunların hepsi şükür sebebi 😊🙏
Emircik mmerveymen bizde emiyoruz 3 aylığız 2.3 haftadan beri şapur şupur ama yumruk yapıp içine sokucak midesi bulanıyor öhöhh diyor 😀 baş parmağın damağına sokup nasıl kazıyor ama emzik emmesindense parmağını emsin bence belki damakları sertleşiyordur diyoruz biz cünki aşırı bir salya akıyor agızından 😀 video ya çekmek için alıyorum elime telefonu anlıyor sanki duruyor öyle güzel emiyor ki parçalayasım geliyor 😂
mmerveymen EzoAlvina evet ayakları örtülü olmayacak tepine tepine üstünü açıyor bende tik yaptığını düşünmüştüm:)
mmerveymen Emircik benimki de iki parmağını ağzına aldı elinden gelse yutacak elini bi kaç sefer kustu bile emdikten sonra ama :)
Waffle mmerveymen merhaba benim kızım doğduğundan beri emiyordu. Aynı dediğin gibi çopur vopur 😂 Şu an 11 aylik olmak uzere nerdeyse unuttu çok çok nadir emiyor. Emmek çok doğal bir refleks sakin müdehale etmeyin. Zamanla kendisi bırakacaktır. Bu aylarda emmedi de gayet doğal bir durum.
mmerveymen Waffle alışkanlık hâline gelir diye korkuyorum açıkçası sonra parmak küçülmesi falan oluyo ilerde allah korusun ondan sormak istedim teşekkürler:)
Dogubebekanasi mmerveymen bıktırabiliyorsaniz emzik ile biraktirin benimki yasina girecek tum mesajlarini parmagini emerek veriyor😂