Tulay09 Benim oğlum 10 ay 1 günlük 10 kilo biraz fazla mı acaba sadece bunu öğrenmek için yazıyorum kıyaslamak için değil
Gg123 Tulay09 benm kızım 9 aylıkken ölçmüştük 9.800 dü ama suan 10-19 günlük kaç kilo bilmiyorum bana da zayıf gibi geliyor
AtaTrkmn Tulay09 bence fazla değil 8 aylıkken bebeğim 11 kgydi 6 gün sonra 10 aylık olucaz ama almamıştır heralde yürüdüğü için🤦🏻♀️
AtaTrkmn Symnur333 evet ama tabi düşe kalka bikaç adım atıp düşüyo ama sürekli deneme halinde sinirleniyo bide nasıl düşerim diye ağlamalar falan🤦🏻♀️😂
Symnur333 AtaTrkmn canım benim allah esirgesin maşallah ❤️ Benim kuzum da 9 aylık çok istekli o yüzden sordum ..
AtaTrkmn Symnur333 amin hepimizin bebeğini🙏 koltuklara tutunup yürümeye başladı mı. Benim bebeğim ilk yaptığında yüzüme baktı gözlerinin içi gülerek afferim dememi bekledi resmen çok mutluydu😍
queenMother Tulay09 10 aylık 8 kilo aşırı hareketli olduğu için kilo almıyor diye düşünüyorum bende maşallah hem emiyor hem ek gıda yiyor 07.06.2019 doğumlu😀
Cgdm1987 Tulay09 ee benim oglum suan 4,5aylik ve 9,5kilo 70cm sadece anne sutu alıyor , diger annelerin yorumlarina gore 10aylik olunca kac oluruz ki bu durumda 🙄🤔 bilemedim 🤷