Dilek64 Sevgili Anneler evimde gümüş böcekleri cikmaya başladı.. 5 aylik bebeğim var ve ben kendim de korkarım öyle böceklerden.. balık tarzı siyah ölünce beyaz yardım edin naptiysam gitmedi
Susamm Dilek64 https://www.google.com/amp/s/mobile.tgrthaber.com.tr/amp/aktuel/gumus-bocegi-hakkinda-hersey-2680536 burada bitkisel çözümler yazılmış belki işinizi görür.
Deletedmom72 Dilek64 Ben çareyi sineklik takmada buldum. Agaclardan falan geliyor diye düşünüyorum veya sokaktan
zeynomm1 Dilek64 benim mutfaktan çıkıyodu çıktığı yerleri tespit edip silikonla kapattım oraları. Öyle kurtuldum
EzoAlvina Dilek64 Aynı dert bende de var. Ki ben 2 günde bir evimin her yerini çamaşır suyu ile silerim 😞 sadece banyoda görüyorum
Dilek64 Susamm tşk ederm burda yazanları uygulayacagm ve ben dokunamiyorum ölseller bile napabilirm ?
Dilek64 Deletedmom72 uçmuyorlar ki 😒 ilk banyodaydı dedim her halde nemli oldu icin ama şimdi her yerden cikiyo psikolojim bozuldu 😞
Deletedmom72 Dilek64 evet ucmuyorlarda ben duvardan tirmandiklarini o sekilde eve girdiklerini düşünüyorum yoksa evlerimizi temizleyen insanlariz nerden cikcak baska 😁😁
Ebruea Dilek64 markette sinek ilaçlarının olduğu yerde detan böcek yemleri var onlardan alın bende ewime onlardan koydum Bayadır görmüyorum. 4 ay önce taşındım o zamandan beri vardı
Deletedmom268 Dilek64 bonyalarda nemden oluyor dıye biliyorum canım nemli kalmamasına dıkkat edebilirsin