yberrakdoner Akademisyenanne Bebeğinizde alerji yaptığını nasıl anladınız? Benim bebeğimde de kabızlık yaptı sanırım
Agah65 TwinsmomDA lesitin nedir?süt mü arttırıyor ben de bu gün denesem benim de sütüm azaldı maalesef 🤦♀️
Akademisyenanne TwinsmomDA sut artirmiyor bilginiz olsun. Ben kullandim. Sutumu cok sulandirdi. Bebegime de akerji yapti. İcindeki soya alerjen bir maddeymis. Cok pisman oldum kullandigima.
Akademisyenanne Agah65 lesitin sutteki yaglari parcaliyor. Sutu sulandirarak tikanikligi onluyiir. Bebegim hic doymadi bu yuzden. Alerji oldu.
Zhc Süt kanallarım arada tıkandığı için kullanmak istemiştim, ama bulamamıştım. Sadece yemekler için sıvı hali satılıyordu, dozunu ayarlayamam diye almamıştım. TAkip ettiğim yabancı fırumler var, faydasını gören inanılmaz çoK anne var
TwinsmomDA Akademisyenanne bu arada hemşire onaylı almıştım arttırabilir dedi o yüzden ve bi arkadaşımda doktoruna danışmıştı
Agah65 Akademisyenanne yaaa ☹️☹️Çok çok Geçmiş olsun 🤦♀️🤦♀️ Daha neler öğreneceğim acaba bu annelik sürecinde 🤦♀️🤦♀️
TwinsmomDA Oz_ela yurtdışında yaşıyorum netten sipariş verdim ama trde eczanede varmış ayçiçeği olanı alın soya alerji yapabilir.
Akademisyenanne yberrakdoner yuzunde kirmizi dokuntuler oldu. Sonra da pisik oldu. Doktor farkli bisey mi yediniz son gunlerde dedi. Ben de lesitini soyledim. Soya icerdigi icin alerji yapmis dedi. Gercekten de kullanmayi birakinca gecti.
TwinsmomDA Bellamama https://www.hepsiburada.com/katki-dunyasi-aycicek-lesitini-gdo-suz-e322-100-gr-pm-HB00000E77DV?gbraid=0AAAAADOiRoZbtNdVNoXmPnz79Wr2i5ns4&ds_rl=1294343&wt_gl=cpc.68xx.dsa.all.genel-all-pages&isFashion=true&gbraid=0AAAAADOiRoZbtNdVNoXmPnz79Wr2i5ns4&ds_rl=1294343&gclid=CjwKCAjwtfqKBhBoEiwAZuesiCZe7rJzva_nRJth2vMj3pvfZlYjKuR6s9POGylPayS05CTy0YLC7RoCLWEQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds