Annesininprensiii1 İyi akşamlar kızlar aranızda rota aşısı yaptıran var mı ? Önemli bi aşı mı acaba ortalık böyleyken hastaneye de gidemiyoruz 😒 sağlık ocağında ki ebeler doktor’a sormanız lazım dediler. Önemliyse eğer bi şekilde gidicem artık ☺️
prensannesiii14 Annesininprensiii1 rota aşısını sağlık ocakları da yapıyor bi kaç post okusun kendi evinde yapanda var şırıngayla ağızdan veriliyor yavaş yavaş açken verilmesi tavsiye diliyor yoksa kusma oluyormuş verildikten 15 dk sonra emzirmeyi öneriyorlar rotarix yaptırdık 311
ozgurkus Annesininprensiii1 isterseniz arama kısmını yazın çok konu var detaylı yazan arkadaşlar vardı önemini.Ben yaptırdım ve önemli olduğunu savunuyorum.
Efemm Annesininprensiii1 durumunuz varsa yaptırın bnde yaptırcam cuma günü hatta alıp kendim vericem agzına
Pnrdnz06 Annesininprensiii1 rota aşısı doktorumuzun söylemesiyle 3. Ayın sonuna kadar yaptırılması gerekiyormuş ben de dün rota ve menenjit aşırısını korkarak da olsa yaptırdım mecburen
Esra_cglr Annesininprensiii1 rota onemli bir aşı bence yaptirin derim.zaten ucretli agiz yoluyla aliniyor isterseniz eczaneden alip kullanimini sorup kendiniz yapabilirsiniz
Edaemralp Annesininprensiii1 bende yarın yaptıracağım. Evet ortalık kötü ama aşı geçiştirilecek bişey değil maalesef. 1 gün öncesinden eczaneye siparişini verin sağlık ocakları vuruyor
Ebruea Annesininprensiii1 eğer sürekli bebeğinizi takip eden Dr varsa telefonla hastaneden ulaşın ben o şekilde doktoruma ulaştım. 2. Ay kontrolunde 3. Ayda yapılacak 27 sinde gel demişti ama ne yazık ki salgın iyice artınca hemşiresine ulaştım hastaneden doktorumuza sordu 4 aya kadar yapılabilir ama kendisi de yapabilir zaten ağız yoluyla yapılan bir aşı dedi. bende yarın alıp yapıcam