hiranurhilal Acıl supurge almam lazım oyuzden sız annelere danısmak ıstedım kullanıp öemnun kaldıgınız yada kullanıp alma dedıgınız supurge modellerını yazabılırmısnz
Gizemabc hiranurhilal cocuklu evlere kablosuz supurge sart bence sartlae da musaitse tabii🤷 Ben gecen hafta dyson V7 kablosuz sarjli supurge aldim, cok memnunum. Fiyati yuksek; ama Dyson kalitesi diye bir sey de var
Kucukkalbim hiranurhilal 3 yıldır Rowenta Compact Power kullanıyorum çekimi güçlü haznesini temizlemesi kolay 👍🏻
hiranurhilal Gizemabc aslında cok ıstedıgım bı supurge ama suan malum durumlardan fıyatı yuksek gelıyor ıhlas kullanıyordum ama artk mıladı doldu
LiFeWaTeR AreninAnnesi7301 cnm bu makina haliya yapisip kalanlardan mi acaba bnm makinadan cok dertliyim samsung cekisi canavar ama kol boyun bel öldürüyor adami
Gocebe88 Bende bu aralar robot süpürgeye taktım kendi süpürüyo. İşe başlayınca ilk ay onu alacağım.yorumları çok iyi.
Gizemabc Deletedmom138 cekis gucu cok iyi. Ben hee gun evi supuruyorum. Gunlukle genel temizlik arasindaki farki anlayamadim
Susamm hiranurhilal çekimi harika. Halıya yapışıyor hatta halıyı kaldırıyor yerinden. Çok sesli değil. Ortalama diyeyim.
Arasannesi hiranurhilal 1 yıllık evlıyım evlendıgımden berı dyson cinetic anımal pro kullanıyorum cok memnunum artık dysondan baska supurge kullanmam
Deletedmom138 Arasannesi çekim gücü va nasıl peki bende yeni süpürge alıcam da philips marathon ultımate düşünüyordum
fatmanur_yakup hiranurhilal arçelik öneririm fiyatı 1400 lerde ama halıyı yerinden kaldırıyor resmen maşallah çoook memnunum torbalı bi süpürge arçelik sayfasına bakabilirsiniz