flklc Arkadaşlar epttt ücretsiz maske dağıtıyor haftalık kişi başı 5 tane hakkı var herkesin.. link bırakıyorum .. https://maske.epttavm.com/
Nubu364677 Sarisin ben verebildim üst üste basın bunu yapacaklarına her kesin kapısını çalıp verseler daha mantıklı diye düşünüyorum sonuçta kargo getirecekmiş yanlış bilmiyorsam
flklc İlk başta site çöker de sonra düzelir her hafta sipariş verilebilecekmiş zaten .. maskem bir kaç tane kalmıştı kara kara düşünüyordum ..
bilgibulutu flklc o değilde ptt normal kargoyu zor getırıyor. bunları her hafta getırene kadar corona biter 😂😂😂😂
flklc Kereminannesiii illa bir gün getirecekler nasıl olsa :) ama maske dağıtımına öncelik verirlerse diğer kargolar iyice sarkar artık
Kereminannesiii flklc oğluma oyuncak almıştım 2 hafta olacak dağıtıma çıkardık siz evde yoktunuz oldu. Şubelerde kapalı şimdi. Her şeyi satıyorlar hadi oyuncak çok acil değil ama aciliyeti olan şeylerde insanlar zora girecek bu dönemde :)
flklc Goncas ya bende önce tedirgin oldum ama ücretsiz maske diye Google a yazarsanız haberleri görürsünüz Ekrem İmamoğlu da paylaşmış aynı linki